Lippujen myynti ja varaus

Lippuja Zodiakin esityksiin voi varata ja ostaa:

Tiketistä (Zodiak Stagen esitykset)
30,50€ / 24,50€ / 16,50€

Lippu.fi:stä (Stoan esitykset)
31€ / 25€ / 16,50€


Ennakkoon lippuvarauksia voi tehdä myös suoraan Zodiakin toimistosta p. 044 094 4948 (ma–pe klo 13–16). Puhelimitse varatut liput lunastetaan tuntia ennen esitystä ovelta.

Huomioithan, että varaukset vanhenevat esitysiltana puoli tuntia ennen esityksen alkua, eli lunastathan varauksesi viimeistään ennen sitä! Emme ota lippuvarauksia vastaan sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Saavuthan esityspäivänä ajoissa paikalle. Esitystilan ovet suljetaan kun esitys alkaa, eikä myöhästyneille ole sisäänpääsymahdollisuutta.

Zodiakiin turvallisesti syksyllä 2020

Ennen esitystä

Suosittelemme ostamaan liput ennakkoon Tiketistä (Zodiak Stage + Kotimatkalla/Edöntie) tai Lippupisteestä (Stoa). Näin vältät sekä jonottamisen että varmistat paikkasi tavallista pienemmissä katsomoissa.

Viranomaiset velvoittavat ohjeissaan, että tarvittaessa kaikkiin katsojiin on voitava saada yhteys, mikäli tartuntaketjuja ilmenisi. Tästäkin syystä kaikki liput pyritään myymään ennakkoon Tiketin ja Lippupisteen palveluiden kautta: tällöin katsojien yhteystiedot jäävät rekisteriin ja yhteydenotto jälkeenpäin helpottuu.

Toivomme, että kaikki tiloissamme liikkuvat jatkavat vastuullista käytöstä ja pesevät ahkerasti käsiään. Mikäli tunnet lieviäkin flunssan oireita, niin hoidathan itsesi kuntoon kotona.

Esitykseen tultaessa

Zodiak Stage

Aulatiloistamme löytyy käsidesiä useasta pisteestä. Käytetään sitä ahkerasti!

Mikäli ostat lipun vasta ovelta, niin huomioi turvavälit myös jonottaessasi lipunmyyntitiskille. Suosithan kortti- ja lähimaksamista käteisen sijaan. Lipunmyyjä puhdistaa korttipäätteen säännöllisesti. Valmistaudu myös antamaan lipunmyyjälle yhteystietosi (kts. yllä viranomaisohje). 

Esityksiin otetaan sisään normaalia vähemmän katsojia, 48 katsojaa per esitys. Näin pystymme takaamaan turvavälit sekä aulassa että katsomossa. Katsomokartta löytyy aulasta, mikäli haluat tutustua katsomojärjestelyyn etukäteen.

Itsepalvelunaulakot ovat käytössä aulassa. Voit myös ottaa päällysvaatteet mukaasi katsomoon ja laittaa ne katsomossa oleville tyhjille paikoille.

Saliin jonotetaan ja siirrytään rivi kerrallaan ovihenkilökunnan johdolla. Kuuntelethan tarkasti paikan päällä annettuja ohjeita. Salin oven edustalta lattiasta löytyvät z-logot ohjaavat turvavälilliseen jonottamiseen. Odotellessa ehdit hyvin ottaa lippusi valmiiksi esiin tarkastusta varten.

Zodiakin aulan itsepalvelukahvila on tauolla ainakin syksyn 2020 ajan. Ravintola-kahvila Hima & Sali palvelee Kaapelitehtaan C-portaassa.

Kotimatkalla/Edöntie

Kotimatkalla/Edöntie-esitykset tapahtuvat Isnäsin kylässä Loviisan lähellä. 

Esityksiin on ilmainen bussikuljetus Helsingistä 29. ja 30.8, sekä Loviisasta 5. ja 6.9. Koska kuhunkin esitykseen otetaan vain 20 katsojaa, bussissa on mahdollista pitää reilut turvavälit muihin matkustajiin. 

Kotimatkalla/Edöntie-kävelyesitys tapahtuu pääsääntöisesti ulkoilmassa. Sisätiloissa tapahtuvissa kohtauksia varten yleisö jaetaan pienempiin ryhmiin, jotta turvavälit voidaan säilyttää.

Ja lopuksi: säilytetään turvavälit myös esityksen jälkeen. Halausten ja kättelyiden sijasta voit lähettää kiitoksesi työryhmälle esimerkiksi somen kautta. Zodiakin saa myös tägätä mukaan.

Nautitaan elävästä esityksestä yhdessä ja turvallisesti. <3


Zodiakin sarjalippu

60/35 €, 3 esitystä

Henkilökohtainen, voimassa yhden kauden (kevät/syys) ajan.

Sarjaliput ja sarjalipun esityskohtaiset liput ovat myynnissä sekä Tiketissä että Zodiakissa.

Zodiakin lahjakortti

Zodiakin lahjakortti on täydellinen lahja uusia kokemuksia janoavalle esittävän taiteen ystävälle.

Lahjakortti käy maksuvälineenä Tiketissä myynnissä oleviin Zodiakin tapahtumiin. Lahjakortin voi ostaa Tiketin toimipisteistä, Tiketin verkkokaupassa tai Zodiakin lipunmyynnistä. Kortti on voimassa 6 kk ostohetkestä ja sitä voi käyttää myös osissa (huom. muuttunut voimassaoloaika koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen johdosta).

Valitse lahjakortillesi sopiva summa ja siirry kassalle. Lahjakortin voi noutaa Tiketin lippukaupoista, R-kioskeilta, tilata sähköpostiin PDF-muodossa tai postitse haluttuun osoitteeseen. Postitse lahjakortti toimitetaan lahjakuoressa ja se on voimassa puoli vuotta ostopäivästä (2020).

Vinkki: mikäli lahjakorttia ei ehdi käyttää voimassaoloajan puitteissa, sitä voi käyttää myös uuden lahjakortin ostamiseen.

Kulttuurikaveriliput

Haluaisitko kaverin kulttuuritapahtumaan? Zodiak on yksi Helsingin kulttuurikeskuksen kulttuurikaveritoiminnan tapahtumapaikoista.

Tuntuuko yksin lähteminen tylsältä tai vaikealta? Sitä varten on kulttuurikaveri. Hän tulee seuraksesi, varaa liput puolestasi ja tarvittaessa avustaa tai opastaa sinut tapahtumaan. 

Kaverin seurassa maksat Zodiakin pääsylipustasi 5 euroa. Kulttuurikaverin seura ja opastus on ilmaista. Kulttuurikaverilipun voit hankkia Zodiakin perusohjelmiston esityksiin, poislukien festivaalien ohjelmistoihinn kuuluvat esitykset.

Toimi näin:

1. Soita numeroon (09) 310 58237 (ma–to klo 10–13) 
2. Kerro valitsemasi Zodiakin esitys.
3. Kaveri varaa lipun ja soittaa sinulle. Sopikaa missä ja milloin tapaatte.

Kulttuurikaveritoiminta on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Kulttuurikaverit ovat Helsingin kaupungin kouluttamia vapaaehtoisia. Kulttuurikaveritoiminnasta vastaa kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala yhteistyössä sosiaali- ja terveysviraston kanssa.

www.kulttuurikaveri.fi