Lippujen myynti ja varaus

Lippuja Zodiakin esityksiin voi varata ja ostaa:

Tiketistä (Zodiak Stagen esitykset)
30,50€ / 24,50€ / 16,50€

Lippu.fi:stä (Stoan esitykset)
31€ / 25€ / 16,50€


Ennakkoon lippuvarauksia voi tehdä myös suoraan Zodiakin toimistosta p. 044 094 4948 (ma–pe klo 13–16). Puhelimitse varatut liput lunastetaan tuntia ennen esitystä ovelta.

Huomioithan, että varaukset vanhenevat esitysiltana puoli tuntia ennen esityksen alkua, eli lunastathan varauksesi viimeistään ennen sitä! Emme ota lippuvarauksia vastaan sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Saavuthan esityspäivänä ajoissa paikalle. Esitystilan ovet suljetaan kun esitys alkaa, eikä myöhästyneille ole sisäänpääsymahdollisuutta.

Zodiakin sarjalippu

60/35 €, 3 esitystä

Henkilökohtainen, voimassa yhden kauden (kevät/syys) ajan.

Sarjaliput ja sarjalipun esityskohtaiset liput ovat myynnissä sekä Tiketissä että Zodiakissa.

Zodiakin lahjakortti

Zodiakin lahjakortti on täydellinen lahja uusia kokemuksia janoavalle esittävän taiteen ystävälle.

Lahjakortti käy maksuvälineenä Tiketissä myynnissä oleviin Zodiakin tapahtumiin. Lahjakortin voi ostaa Tiketin toimipisteistä, Tiketin verkkokaupassa tai Zodiakin lipunmyynnistä. Kortti on voimassa 6 kk ostohetkestä ja sitä voi käyttää myös osissa (huom. muuttunut voimassaoloaika koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen johdosta).

Valitse lahjakortillesi sopiva summa ja siirry kassalle. Lahjakortin voi noutaa Tiketin lippukaupoista, R-kioskeilta, tilata sähköpostiin PDF-muodossa tai postitse haluttuun osoitteeseen. Postitse lahjakortti toimitetaan lahjakuoressa ja se on voimassa puoli vuotta ostopäivästä (2020).

Vinkki: mikäli lahjakorttia ei ehdi käyttää voimassaoloajan puitteissa, sitä voi käyttää myös uuden lahjakortin ostamiseen.

Kulttuurikaveriliput

Haluaisitko kaverin kulttuuritapahtumaan? Zodiak on yksi Helsingin kulttuurikeskuksen kulttuurikaveritoiminnan tapahtumapaikoista.

Tuntuuko yksin lähteminen tylsältä tai vaikealta? Sitä varten on kulttuurikaveri. Hän tulee seuraksesi, varaa liput puolestasi ja tarvittaessa avustaa tai opastaa sinut tapahtumaan. 

Kaverin seurassa maksat Zodiakin pääsylipustasi 5 euroa. Kulttuurikaverin seura ja opastus on ilmaista. Kulttuurikaverilipun voit hankkia Zodiakin perusohjelmiston esityksiin, poislukien festivaalien ohjelmistoihinn kuuluvat esitykset.

Toimi näin:

1. Soita numeroon (09) 310 58237 (ma–to klo 10–13) 
2. Kerro valitsemasi Zodiakin esitys.
3. Kaveri varaa lipun ja soittaa sinulle. Sopikaa missä ja milloin tapaatte.

Kulttuurikaveritoiminta on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Kulttuurikaverit ovat Helsingin kaupungin kouluttamia vapaaehtoisia. Kulttuurikaveritoiminnasta vastaa kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala yhteistyössä sosiaali- ja terveysviraston kanssa.

www.kulttuurikaveri.fi