Lippujen myynti ja varaus

Lippuja Zodiakin 2021 esityksiin voi varata ja ostaa:

Tiketistä (Zodiak Stagen ja Hotel Katajanokan esitykset)

Lippu.fi:stä (Stoan ja Teater Viiruksen esitykset)


Saavuthan esityspäivänä ajoissa paikalle. Esitystilan ovet suljetaan kun esitys alkaa, eikä myöhästyneille ole sisäänpääsymahdollisuutta.

Zodiakiin turvallisesti syksyllä 2021

Zodiakin esityksissä ei toistaiseksi edellytetä koronapassia. Passin käyttöönotto on lain mukaan sallittua vain silloin kun toimintaan kohdistuu rajoituksia.

Ennen esitystä

Suosittelemme ostamaan liput ennakkoon. Näin vältät sekä jonottamisen että varmistat paikkasi tavallista pienemmissä katsomoissa.

Viranomaiset velvoittavat ohjeissaan, että tarvittaessa kaikkiin katsojiin on voitava saada yhteys, mikäli tartuntaketjuja ilmenisi. Tästäkin syystä kaikki liput pyritään myymään ennakkoon verkkokauppojen kautta: tällöin katsojien yhteystiedot jäävät rekisteriin ja yhteydenotto jälkeenpäin helpottuu.

Toivomme, että kaikki tiloissamme liikkuvat jatkavat vastuullista käytöstä ja pesevät ahkerasti käsiään. Mikäli tunnet lieviäkin flunssan oireita, niin hoidathan itsesi kuntoon kotona.

Esitykseen tultaessa

Zodiakin tiloissa tulee käyttää kasvomaskia. Aulatiloistamme löytyy myös käsidesiä useasta pisteestä. Käytetään sitä ahkerasti!

Mikäli ostat lipun vasta ovelta, niin huomioi turvavälit myös jonottaessasi lipunmyyntitiskille. Suosithan kortti- ja lähimaksamista käteisen sijaan. Lipunmyyjä puhdistaa korttipäätteen säännöllisesti. Valmistaudu myös antamaan lipunmyyjälle yhteystietosi (kts. yllä viranomaisohje). 

Zodiakin aulan itsepalvelukahvila on tauolla. Kaapelitehtaan Konttori palvelee Kaapelitehtaan porttikäytävässä ja Ravintola-kahvila Hima & Sali C-portaassa.

Ja lopuksi: säilytetään turvavälit myös esityksen jälkeen. Halausten ja kättelyiden sijasta voit lähettää kiitoksesi työryhmälle esimerkiksi somen kautta. Zodiakin saa myös tägätä mukaan.

Nautitaan elävästä esityksestä yhdessä ja turvallisesti. <3


Zodiakin sarjalippu

60/35 €, 3 esitystä

Henkilökohtainen, voimassa yhden kauden (kevät/syys) ajan.

Sarjaliput ja sarjalipun esityskohtaiset liput ovat myynnissä sekä Tiketissä että Zodiakissa.

Zodiakin vanha, pahvinen 5 kerran sarjakortti poistui myynnistä vuoden 2019 alussa. Vanhat, käyttämättömät kortit eivät enää käy maksuvälineenä (vuoden 2020 alusta alkaen).

Zodiakin lahjakortti

Zodiakin lahjakortti on täydellinen lahja uusia kokemuksia janoavalle esittävän taiteen ystävälle.

Lahjakortti käy maksuvälineenä Tiketissä myynnissä oleviin Zodiakin tapahtumiin. Lahjakortin voi ostaa Tiketin toimipisteistä, Tiketin verkkokaupassa tai Zodiakin lipunmyynnistä. Kortti on voimassa 6 kk ostohetkestä ja sitä voi käyttää myös osissa (huom. muuttunut voimassaoloaika koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen johdosta).

Valitse lahjakortillesi sopiva summa ja siirry kassalle. Lahjakortin voi noutaa Tiketin lippukaupoista, R-kioskeilta, tilata sähköpostiin PDF-muodossa tai postitse haluttuun osoitteeseen. Postitse lahjakortti toimitetaan lahjakuoressa ja se on voimassa puoli vuotta ostopäivästä (2020).

Vinkki: mikäli lahjakorttia ei ehdi käyttää voimassaoloajan puitteissa, sitä voi käyttää myös uuden lahjakortin ostamiseen.

Kulttuurikaveriliput

Haluaisitko kaverin kulttuuritapahtumaan? Zodiak on yksi Helsingin kulttuurikeskuksen kulttuurikaveritoiminnan tapahtumapaikoista.

Tuntuuko yksin lähteminen tylsältä tai vaikealta? Sitä varten on kulttuurikaveri. Hän tulee seuraksesi, varaa liput puolestasi ja tarvittaessa avustaa tai opastaa sinut tapahtumaan. 

Kaverin seurassa maksat Zodiakin pääsylipustasi 5 euroa. Kulttuurikaverin seura ja opastus on ilmaista. Kulttuurikaverilipun voit hankkia Zodiakin perusohjelmiston esityksiin, poislukien festivaalien ohjelmistoihinn kuuluvat esitykset.

Toimi näin:

1. Soita numeroon (09) 310 58237 (ma–to klo 10–13) 
2. Kerro valitsemasi Zodiakin esitys.
3. Kaveri varaa lipun ja soittaa sinulle. Sopikaa missä ja milloin tapaatte.

Kulttuurikaveritoiminta on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Kulttuurikaverit ovat Helsingin kaupungin kouluttamia vapaaehtoisia. Kulttuurikaveritoiminnasta vastaa kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala yhteistyössä sosiaali- ja terveysviraston kanssa.

www.kulttuurikaveri.fi