Zodiak.fi-verkkosivuston saavutettavuusseloste

Tältä sivulta löydät tiedot Zodiakin tilojen saavutettavuudesta.

Vammaiskortti

Zodiak on EU:n Vammaiskorttikohde. Haluamme osaltamme lisätä vammaisten henkilöiden osallisuutta, yhdenvertaisuutta ja aktiivisuutta. Olemmekin sitoutuneita palvelemaan erityistä tukea tarvitsevia asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. 

Zodiak – Uuden tanssin keskuksessa:

  • Vammaiskortin haltijan avustaja tai tukihenkilö pääsee aina maksutta palveluumme silloin, kun kortissa on A-merkintä.
  • Vammaiskortin haltijan avustaja tai tukihenkilö pääsee aina maksutta palveluumme.
  • Toimitiloissamme on esteetön sisäänpääsy ja kulku tilasta toiseen.
  • Toimitiloissamme on esteetön WC.
  • Toimitiloissamme on selkeät opasteet.
  • Toimitilojemme läheisyydessä on mahdollisuus esteettömään pysäköintiin.
  • Katsomossamme on pyörätuolipaikkoja.
  • Toimitilojemme esteettömyystiedot löytyvät selkeästi omilta verkkosivuiltamme
  • Koko henkilökuntamme on sitoutunut parhaalla mahdollisella tavalla palvelemaan vammaista asiakastamme.

Zodiakin tilat

Zodiakin tilat sijaitsevat Kaapelitehtaalla osoitteessa Kaapeliaukio 3, sisäpiha, 00180 Helsinki. Lisätietoja Kaapelitehtaalle tulemisesta löydät Kaapelitehtaan sivuilta kohdasta Tanssin talo rakentuu.

Mikäli tulet taksilla paikalle, tai tilaat taksin paikan päälle, voit pyytää tätä ajamaan Kaapelitehtaan sisäpihalle, B-rapun eteen. Takseille osoite on Tallberginkatu 1.

Avustajat pääsevät esityksiimme ilmaiseksi ja myös avustajakoirat ovat tervetulleita meille.

Zodiakin toimisto sijaitsee 3. kerroksessa A-rapussa. Toimistoon on esteetön pääsy. Kulku tapahtuu B-rapun hissillä 2. kerrokseen, josta kulku A-rappuun. A-rapun hissillä pääsy 3. kerrokseen. Hissien ovet ovat painavat. Reitillä on kolme raskasta palo-ovea. Ovia ei ole automatisoitu.

Zodiakin lippuja voi varata ja ostaa Kaapelitehtaan infopisteistä. Infopisteet sijaitsevat Kaapelitehtaan Lasipihalla (Kaapeliaukio 3) sekä Kaapelitehtaan Konttori -kahvilassa (Tallberginkatu 1). Kaapeliaukio 3:n puolella on automatisoitu ovi Lasipihalle. Zodiakin lippuja voi myös ostaa Zodiakin verkkosivujen kautta.

Zodiak Stage, B-rappu

Kulku katsomo- ja lämpiötiloihin on esteetön, mutta vaatii avustajan. Lämpiö- ja katsomotiloihin pääsee Kaapeliaukio 3:n sekä Tallberginkatu 1:n kautta. Kaapelitehtaan sisäpihalle pääsee Tallberginkadulta porttikongin kautta. Porttikonki sijaitsee A- ja B-rappujen välissä.

Zodiakin katsomo ja -lämpiötiloihin pääsee suoraan hissillä sisäpihalta B-rapun vierestä. Hissin ovi on raskas. Hissin ovi jätetään kokonaan auki aina tunniksi ennen esityksen alkua.

Esteetön wc löytyy hissiä vastapäätä samasta kerroksesta kuin katsomotila. Lämpiön kaikki wc-tilat ovat sukupuolineutraaleja.

Zodiakin Stagella on katsomossa kaksi (2) pyörätuolipaikkaa. Avustajat voivat määrästä riippuen istua joko vieressä tai takana. Pyörätuolipaikat ovat myynnissä lipunmyyntijärjestelmässä. Jos pyörätuolipaikoilla ei ole varauksia, ne muutetaan istumapaikoiksi.

Katsomoon on mahdollista saada istuinkorokkeita. Ilmoitathan siitä etukäteen Zodiakin toimistolle.

Sähköpyörätuolia varten löytyy maadoitettu pistorasia. Ilmoitathan sen tarpeesta etukäteen Zodiakin toimistolle.

Induktiosilmukkaa ei tiloissamme ole, mutta jos sinulla on kannettava induktiosilmukka, voidaan se asentaa tiloihimme. Ilmoitathan tästä etukäteen Zodiakin toimistolle.

C4 harjoitussali, C-rappu

Harjoitussali sijaitsee 4.kerroksessa. C-rapun vieressä sisäpihalla on tilava tavarahissi, jolla pääsee suoraan harjoitussalin läheisyyteen. Hissin ulko-ovi on raskas. Hissi on auki klo 21 saakka.

Salin läheisyydessä ei ole esteetöntä wc:tä. Esteetön wc löytyy mentäessä C-rapusta hissillä 1. kerrokseen.

B2 harjoitussali, B-rappu

Harjoitussali sijaitsee 2. kerroksessa. Harjoitussalin läheisyyteen tulee esteetön hissi B-rapun vierestä sisäpihalta. Käytävässä on ovi, jota ei ole automatisoitu.

Tilan suorassa läheisyydessä ei ole esteetöntä wc:tä. Esteetön wc löytyy mentäessä B-rapusta hissillä 1. kerrokseen.