Zodiak – Uuden tanssin keskus hakee osa-aikaista hanketuottajaa ajalle 1.9.2021–31.3.2022. Viimeinen hakupäivä on 10.8.

Tanssikaverit on uusi hanke, jossa Zodiak kehittää ja laajentaa aikaisempaa toimintaansa ikääntyneiden ihmisten parissa. Zodiak etsii nyt osa-aikaista (50%) tuottajaa Tanssikaverit-hankkeeseen ajalle 1.9.2021–31.3.2022. 

Hankkeessa koulutetaan vapaaehtoisia ”tanssikavereita”, jotka vierailevat joko etäyhteyden kautta tai paikan päällä sekä kotona että hoivalaitoksissa asuvien vanhusten luona. Tanssikavereiden työkaluksi luodaan hankkeen aikana digitaalinen materiaalipaketti, joka sisältää erilaisia tanssi- ja läsnäolo- ja kohtaamisharjoitteitta sekä taiteellista sisältöä. Hanke rahoitetaan Helsingin kaupungin myöntämällä avustuksella iäkkäiden ihmisten kulttuuritoiminnan edistämiseen.

Tuottaja työskentelee hankkeessa toimivien taiteilijoiden työparina ja organisoi hankkeessa toteutettavat tapahtumat, mm. video-oppaan kuvaukset ja tulevien tanssikavereiden haun. Tuottaja toimii myös yhteyshenkilönä hankkeen yhteistyökumppaneiden (mm. palvelutalot, SPR:n ystävätoiminta, HelsinkiMissio) välillä. Lisäksi hän osallistuu hankkeen tiedotukseen.

Hakijalta edellytetään kotimaisen tanssin tai esittävän taiteen tuntemusta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja sekä aitoa kiinnostusta työskennellä moninaisissa olosuhteissa sekä ei-ammattilaisten kanssa. Eduksi katsotaan kokemus elokuva- tai tv-tuotannoista.

Hanke toteutetaan yhteistyössä Zodiakin yleisötyövastaavan Katja Kirsin kanssa. Taiteilijoina hankkeessa työskentelevät koreografit Janina Rajakangas ja Kira Riikonen sekä tanssijat Kauri Sorvari ja Tuure Kaukua.

Vapaaehtoisiksi tanssikavereiksi koulutetaan eri ikäisiä tanssinharrastajia, mutta pääpaino on aktiivisissa ikäihmisissä, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan vapaaehtoistyössä vertaistensa kanssa.

Työsuhde on osa-aikainen (50%), kuukausipalkka (100%) on 2 500 €. Työsuhteen kesto on 1.9.2021- 31.3.2022.

Hakuprosessi

Hakuprosessi on kaksivaiheinen.

Ensimmäinen vaihe toteutetaan anonyymisti. Täytä hakulomake viimeistään ti 10.8.. Lomakkeet käsitellään anonyymisti. Lähetä lisäksi CV:si osoitteeseen rekry@zodiak.fi viimeistään 10.8.. Voit lisäksi lähettää 1-3 suosittelijan tiedot. CV:t vastaanottava henkilö ei osallistu rekrytointiprosessiin ja valintojen tekemiseen.

Hakulomake:
https://forms.gle/qLnZ3sBAemF1aDmr7

Toisessa vaiheessa anonyymien lomakkeiden pohjalta valitaan henkilöt, joiden CV:t otetaan tarkasteluun. Näiden kahden materiaalin pohjalta valitaan haastatteluihin kutsuttavat henkilöt. Haastattelut pidetään 19.8. ja 20.8.

Lisätiedot ja tiedustelut:

Tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen rekry@zodiak.fi. Sähköposteihin vastaava henkilö ei osallistu rekrytointiprosessiin ja valintojen tekemiseen.