Iso Z-kirjain seinallä ilman valoa

Suomen hallituksen maanantaina 16.3. tekemien linjausten mukaisesti myös Zodiak keskeyttää esitys- ja kurssitoimintansa vähintään 13.4. saakka. Lista kaikista hallituksen linjaamista toimenpiteistä koronavirusedpidemian hillitsemiseksi löytyy muun muassa YLE:n sivuilta.

Alla tarkemmat tiedot muutoksista esitys- ja kurssitoimintaan.

Kurssitoiminta

Zodiakin kaikki kurssit ovat tauolla 13.4. saakka. Osa kursseista joudutaan perumaan kokonaan, mutta tutkimme parhaillaan mahdollisuuksia siirtää kursseja uusiin ajankohtiin. Myös erilaiset etäopetusratkaisut ovat tarkastelussa kurssikohtaisesti.

Tiedotamme kursseille ilmoittautuneille vielä tarkemmin kunkin kurssin tilanteesta. Kurssipalapelin rakentaminen vie hetken aikaa, joten viestien saapumisessa saattaa kestää muutama päivä.

Esitykset

Esityksistä peruuntuvat tällä hetkellä Mikko Makkosen Actions x Figures 19.3.–1.4. Zodiak Stagella sekä tuplailta The Match & News Stoassa 1.–2.4.. Koska esitysten liput ovat myynnissä kahden eri myyntijärjestelmän kautta, lippujen palauttamiseen on eri ohjeet.

Actions x Figures, lippujen palautus Tikettiin

Actions x Figures -teoksen osalta tutkitaan mahdollisuutta järjestää korvaavia esityksiä. Zodiak tiedottaa mahdollisista uusista esityspäivistä heti kun se on mahdollista. Mikäli korvaavat esitykset saadaan järjestettyä, nyt ostetut liput käyvät niihin sellaisenaan. Tiedotamme paikkojen varaamisesta erikseen, mikäli asia tulee ajankohtaiseksi.

Ostetut liput voi myös halutessaan vaihtaa saman arvoiseen Zodiakin lahjakorttiin, joka käy maksuvälineenä Tiketissä. Lahjakorttia varten sinun täytyy lähettää Tiketin palvelunumeroon (hei@tiketti.fi) seuraavat tiedot: ostetun lipun sarjanumero, nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Tiketti peruuttaa lippusi ja lähettää lahjakortin sähköpostiisi.

Zodiakin sarjalipulla lunastetut liput on peruttu automaattisesti, ja sarjalipulle on palautettu yksi ostokerta. Zodiakin kevään sarjalippujen voimassaoloaika on jatkettu syyskaudelle 2020.

Jo ostetut liput voi myös palauttaa. Tiketti palauttaa yleisöasiakkaille rahat lipuista, muttei Tiketin palvelumaksuja ja toimituskuluja. Tiketti on avannut verkkosivuilleen lomakkeen, jolla on helppoa palauttaa peruuntuneiden tapahtumien liput.

Löydät lomakkeen täältä: tiketti.fi/palautalippuja

Lomakkeella voi palauttaa kaikkien peruuntuneiden ja siirrettyjen tapahtumien lippuja. Saat hyvityksen lipuista suoraan pankkitilillesi 5 arkipäivän kuluessa lomakkeen lähettämisestä. Koronaepidemian takia peruttujen tapahtumien lippuja voi palauttaa 31.8.2020 saakka.

The Match & News, lippujen palautus Lippupisteelle

Yksittäislippujen rahanpalautusta voi hakea tästä linkistä web.lippu.fi/palautus

Zodiakin sarjalipulla lunastetut liput on peruttu automaattisesti, ja sarjalipulle on palautettu yksi ostokerta. Zodiakin kevään sarjalippujen voimassaoloaika on jatkettu syyskaudelle 2020.

Liput voi myös palauttaa postitse yhteystietoineen ja tilinumeroineen osoitteeseen:
Lippupiste Oy / "Tapahtuman nimi" palautus
Kalevantie 2 (B-talo)
33100 Tampere

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja). Palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä.