Kaikki on painonsiirtoa. Kehon valmiista järjestyksestä ja todellisuudesta käsin harjoitamme positiivista häirintää lähtien omasta ja siirtyen yhteisesti jaettuun tilaan. Ajattelumme kohdistamisella vaikutamme ja vaikutumme liikkumisen mahdollisuuksista ja keskeneräisyyden täydellisyydestä. Kaikki on painonsiirtoa.

Tuesday 12.11.-10.12. at 18-19.30
Instructor: Katri Soini
Place: Zodiak studio C4
Duration: 5 times / 7,5 h
Participation fee: 175 € / whole season, 70€ / period
Enrolment by 28.10.
This course is full. You can sign up for the waiting list here.

Katri Soini on toiminut freelance-tanssijana ja tanssinopettajana vuodesta 1987 valmistuttuaan Tanssitaiteen maisteriksi (Teak). Hän on työskennellyt tanssijana useiden eri koreografien teoksissa esiintyen laajalti sekä kotimaassa että ulkomailla. Soinin opetustyö ulottuu tanssin harrastajista alan opiskelijoihin ja ammattilaisiin. Hän on opettanut useissa yksityiskouluissa, organisaatioissa, alan oppilaitoksissa, festivaaleilla ja tanssiryhmissä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Soinille on myönnetty neljästi 5-vuotinen taiteilija-apuraha. Soini on tällä hetkellä tanssitaiteen taiteilijaprofessori.

* * * * * 

Availability is limited, so sign up in time! Welcome letters and invoices are sent to participants’ email address immediately after registration closes. If you do not find the course letter or the invoice in your email please also check the junk mail folder.

Enrolment is binding. Cancellations must be communicated on the last enrolment day by 6pm the latest by email to zodiak@zodiak.fi. Please check this course's last day of enrolment from above. With the exception of injuries and illnesses certified in writing by a doctor, cancellations made later than the deadline are subject to full course fee. An administrative fee, 10 % of the course fee, will be charged from all cancellations.

Zodiak's courses and workshops can also be paid by Smartum kulttuuri and liikunta vouchers and by SmartumPay application as well as by Edenred Virikeseteli vouchers and MyEdenred mobile app. It is not possible to pay the course fee with cash or with debit/credit card.

For further inquiries, please contact Tiia Kekäläinen, zodiak@zodiak.fi, p. 041 319 8722 (weekdays from 11 am to 4 pm).