Virva Talosen kurssilla houkutellaan esiin jokaisen osallistujan omaa kokonaisvaltaista ja henkilökohtaista tapaa tanssia. Tanssia tarkastellaan kehon sisäisen ja ulkoisen tilan välisestä suhteesta käsin. Millaista liikettä nousee esiin ihmisen sisäisestä maailmasta? Miten liike reagoi vuorovaikutuksessa ympäröivän maailman kanssa?

Kurssi koostuu erilaisista aistihavaintoon, liikeimprovisaatioon ja ryhmädynamiikkaan keskittyvistä harjoitteista. Tavoitteena on herkistää keho ja mieli käsillä olevaan hetkeen, löytää uusia liikkeellisiä reittejä sekä tanssia yksin ja yhdessä muiden kanssa.

Keskiviikkoisin klo 18–19.30, 30.3.–27.4. 
Ohjaaja: Virva Talonen
Paikka: Zodiak Studio C4
Kesto: 5 krt / 7,5 h
Hinta: 60 € 
KURSSI ON TÄYNNÄ. Peruutuspaikkoja voit tiedustella osoitteesta inari.pesonen@zodiak.fi.

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään seitsemän päivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

Ota ensimmäiselle kurssikerralle mukaan kuitti maksetusta kurssimaksusta. Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä (Smartum Oy) sekä virikeseteleillä (Edenred Oy).

Lisätiedot ja tiedustelut: Inari Pesonen, inari.pesonen@zodiak.fi tai 050 412 7116 (arkisin klo 11-16)