Zodiakin syyskauden toiminta on käynnistynyt suunnitellusti. Zodiakin toimintalinjaus syksylle 2021 on, että mikäli esitys- ja harrastustoimintaa ei kokonaan kielletä, esitykset ja kurssit järjestetään. Yleisö- ja osallistujamäärissä noudatetaan kulloinkin voimassa olevia kokoontumisrajoituksia.

Esitykset syksyllä 2021

Zodiakin elokuun ensi-illat Alas sieltä – ja muita huomautuksia sekä Cycle City toteutuvat ilman muutoksia yleisömääriin.

Jukka Tarvaisen ohjaama Alas sieltä esitetään rajaamattomassa ulkotilassa 20.–28.8. Kira Riikosen ja Tuukka Jukolan ideoima ja ohjaama Cycle City (21.8.–5.9.) tapahtuu ilman alueellisia rajauksia ympäri kaupunkia. Lisäksi yhteen esityksen eli lähtöön mahtuu korkeintaan 40 polkijaa. Näin ollen molemmat esitykset ovat pe 20.8. voimaan astuvien kokoontumisrajoitusten mukaan luvallisia.

Olemme pienentäneet Zodiakin omalla näyttämöllä elo- ja syyskuussa tapahtuvien esitysten katsojamäärän sallittuun 25:een. Mikäli kahden metrin turvavälivaatimuksesta luovutaan, kasvatamme esitysten katsojamääriä.

Muuten esityksissä noudatetaan viime syksynä käytössä olleita hyviä käytäntöjä, joiden myötä katsojien välisten etäisyydet on mahdollista säilyttää. Edellytämme luonnollisesti kasvomaskin käyttöä esityksissä. Aulakäytännöistä löydät tarkemmin tietoa kohdasta Osta lippu

Kurssit syksyllä 2021

Vallitsevasta koronavirustilanteesta johtuen olemme rajanneet osallistujamääriä pienemmäksi, jotta kaikilla olisi mahdollisuus tanssia niin turvallisesti kuin mahdollista. Olemme myös hankkineet molempiin harjoitussaleihin ilmanpuhdistimet.

Tunneilla tehtävät harjoitteet suunnitellaan niin, että lähikontaktia on mahdollista välttää. Muistathan ottaa kanssatanssijat huomioon ja jättää jokaiselle riittävästi tilaa liikkumiseen tunnin aikana. Vältämme myös yhteisten välineiden käyttöä tunneilla.

Maskeja voi halutessaan käyttää tunneilla. Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia tässäkin asiassa. Jos olet matkustanut ulkomailla, tarkistathan ajantasaiset ohjeistukset karanteenikäytännöistä THL:n sivuilta.

Tarkemmat tiedot kursseille osallistumisesta löydät kohdasta Näin osallistun.