The Indulge the Movement - Contemporary Dance for All courses focus on motion and dancing. A number of instructors introduce different perspectives to contemporary dance and personal motion-based expression. The course, arranged in three periods of five weeks, is excellent for both beginners as well as more experienced dancers. Participants can attend one period or all periods. For more information on every period, please see the links here below.

The course is arranged in two groups meeting on Tuesdays and Wednesdays.

Wednesdays 14.2.-23.5. at 6pm – 7.30pm
Place: Zodiak studio C4
Duration: 15 times / 3 x 5 week period
Participation fee: 165 euro / whole season, 70 euro / period
Enrolment by 31.1.
Enrolment here.


Period 1, 14.2.-14.3.
Instructor: Eleni Pierides
Enrolment by 31.1.

Period 2, 21.3.-18.4.
Instructor: Anni Rissanen
Enrolment by 7.3.

Period 3, 25.4.-23.5.
Instructor: Jenni-Elina von Bagh
Enrolment by 11.4.

* * * * *

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua sähköpostitse. Jos laskua tai kirjettä ei löydy sähköpostistasi niin muistathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä klo 18 mennessä sähköpostilla elina.ruoho-kurola@zodiak.fi. Tarkista kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä ylempää tältä sivulta. Tämän jälkeen peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä (Smartum Oy) sekä virikeseteleillä (Edenred Oy). Voit maksaa seteleillä kurssin ensimmäisellä kerralla tai tuoda setelit Zodiakin toimistoon sen aukioloaikoina (arkisin klo 11-16). Kursseja ei ole mahdollista maksaa käteisellä.

Lisätiedot ja tiedustelut: Elina Ruoho-Kurola, elina.ruoho-kurola@zodiak.fi, p. 050 587 0470 (arkisin klo 11-16)