Heittäydy liikkeeseen -kursseilla keskitytään liikkeeseen ja tanssimiseen. Useiden ohjaajien myötä kurssilaisille avautuu monta eri näkökulmaa nykytanssiin ja omaan liikkeelliseen ilmaisuun. Kurssi sopii erinomaisesti niin aloittelijoille ja ensikertalaisille kuin myös pidempään tanssia harrastaneille. Kurssi järjestetään kolmessa viiden viikon jaksossa. Voit osallistua joko yksittäiselle jaksolle tai koko kaudelle. Katso tarkemmat tiedot ja jaksojen esittelyt Zodiakin verkkosivuilta.

Kaksi kurssikokonaisuutta: tiistain kurssi ja keskiviikon kurssi.

Keskiviikkoisin 14.2.-23.5. klo 18-19.30
Paikka: Zodiak studio C4
Kesto 15 krt / 3 x 5 kerran jakso
Kurssimaksu: 165 euroa / koko kausi, 70 euroa / jakso
Ilmoittautuminen 31.1. mennessä.
Pääset ilmoittautumislomakkeeseen täältä.


Jakso 1, 14.2.-14.3.
Ohjaaja Eleni Pierides
Ilmoittautuminen 31.1. mennessä.

Jakso 2, 21.3.-18.4.
Ohjaaja Anni Rissanen
Ilmoittautuminen 7.3. mennessä.

Jakso 3, 25.4.-23.5.
Ohjaaja Jenni-Elina von Bagh
Ilmoittautuminen 11.4. mennessä.

* * * * *

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua sähköpostitse. Jos laskua tai kirjettä ei löydy sähköpostistasi niin muistathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä klo 18 mennessä sähköpostilla elina.ruoho-kurola@zodiak.fi. Tarkista kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä ylempää tältä sivulta. Tämän jälkeen peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä (Smartum Oy) sekä virikeseteleillä (Edenred Oy). Voit maksaa seteleillä kurssin ensimmäisellä kerralla tai tuoda setelit Zodiakin toimistoon sen aukioloaikoina (arkisin klo 11-16). Kursseja ei ole mahdollista maksaa käteisellä.

Lisätiedot ja tiedustelut: Elina Ruoho-Kurola, elina.ruoho-kurola@zodiak.fi, p. 050 587 0470 (arkisin klo 11-16)