KURSSI ON PERUTTU!

Tanssin ammattilaisille suunnatulla kurssilla perehdytään post-modernin tanssin elävän legendan Deborah Hayn työtapaan ja hänen koreografisiin kysymyksiin. Käsittelemme Hayn ainutlaatuista, tanssijan valppaaseen läsnäoloon perustuva tapaa luoda liikettä ja koreografiaa.

Tutkimme Hayn työskentelyn keskeisiä kysymyksiä sekä opettelemme pieniä koreografiaisa rakenteita. Kurssi toimii erinomaisena päivään virittäytymisenä tanssin ammattilaisille.

Tiistaisin ja torstaisin 31.10.-23.11. klo 10-11.30
Paikka: Zodiak studio C4
Kesto: 8krt / 12 h
Hinta: 90 euroa
Ilmoittautuminen 24.10. mennessä.

Vera Nevanlinna on työskennellyt Deborah Hayn kanssa säännöllisesti vuodesta 2007 alkaen. Nevanlinna esiintyy Figure a Sea –teoksessa ja on kiertänyt sen kanssa Yhdysvalloissa ja Euroopassa syksystä 2015 asti. Nevanlinna on yksi harvoista, joka saa ohjata työpajoja Deborah Hayn työtavasta ja hän onkin ohjannut praktiikan mukaisia ammattilaistunteja New Jerseyn, Los Angelesin ja San Franciscon yliopistoissa Cullberg-baletin kiertueella syksyllä 2016. 


*  *  *  *  *  *

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua sähköpostitse. Jos laskua tai kirjettä ei löydy sähköpostistasi niin muistathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä klo 18 mennessä sähköpostilla elina.ruoho-kurola@zodiak.fi. Tarkista kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä ylempää tältä sivulta. Tämän jälkeen peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä (Smartum Oy) sekä virikeseteleillä (Edenred Oy). Voit maksaa seteleillä kurssin ensimmäisellä kerralla tai tuoda setelit Zodiakin toimistoon sen aukioloaikoina (arkisin klo 11-16). Kursseja ei ole mahdollista maksaa käteisellä.

Lisätiedot ja tiedustelut: Elina Ruoho-Kurola, elina.ruoho-kurola@zodiak.fi, p. 050 587 0470 (arkisin klo 11-16)