JAKSO ON PERUTTU koronarajoitusten vuoksi. Elina Hauta-ahon ohjaamalla kurssilla herkistytään kuuntelemaan omaa kehoa - sen rytmiä, viisautta, syvyyttä, kehon sisäisiä yhteyksiä sekä yhteyksiä tilaan ja toisiin. Nautitaan siitä, että olemme tässä ja nyt yhdessä elävinä kokonaisuuksina, joilla on mahdollisuus tanssiin.

Työskentely tapahtuu erilaisten improvisatoristen ja somaattisten tehtävien kautta itsekseen, pareittain, ryhmissä ja ryhmänä. Käytetään syventymisen apuna myös kirjoittamista ja toisten katsomista. Harjoitukset pohjautuvat Hauta-ahon pitkään kokemukseen ja työskentelyyn improvisaation ja oman liikkeen parissa.

Elina Hauta-aho on helsinkiläinen tanssitaiteilija ja kahden pienen ihmisen äiti. Hauta-aho työskentelee laaja-alaisesti tanssin kentällä esiintyen, kooten yhteen työryhmiä teosideoidensa ympärille, opettaen, tuotantotyötä tehden jne. Tällä hetkellä hän työstää uuden teosparin toista osaa nimeltään And Life (Maunulatalo 2021). Hän on perustajajäsenistöä aktiivisesti toimivissa ryhmissä: Go Go Tanssiryhmä Kuumat Putket, Vivarium Kollektiivi ja TRIOT-ryhmä. Lisäksi hän on tehnyt töitä esiintyjänä muun muassa koreografien Jouni Järvenpää, Iina Taijonlahti, Ervi Sirén, Jenni Kivelä, Maija Mustonen, Hanna Pajala-Assefa ja Beniamino Borghi kanssa.  Hauta-aho veti Keski-Pohjanmaan Opiston tanssitaidelinjaa 2014-16. 

Hauta-aho valmistui Teatterikorkeakoulusta tanssitaiteen maisteriksi vuonna 2008. Taiteen tekeminen ja kokeminen on hänelle paikka, jossa on mahdollisuus purkaa, paljastaa ja rakentaa uudelleen inhimillisen toimintamme ja ajatusmalliemme merkityksiä. Hauta-aho näkee tanssitaiteen tekemisessä äärettömän arvokkaana aina uudelleen avautuvan potentiaalin kohdata tuntematonta, joka voi avautua pikkuhiljaa aavistuksenomaisista tuntemuksista laajempien yhteyksien ymmärrykseen.