Liisa Risun kurssilla tutustutaan teoksissa Soiva/WKL (2013) ja Valon paino (2015) käytettyihin menetelmiin, joissa koreografian ja tanssimisen lähtökohtana on musiikkinotaatio.  Metodeihin tutustutaan sekä teoreettisesti että itse tekemällä ja liikkumalla. Ajan salliessa kurssilla tehdään myös omia sovelluksia aiheen tiimoilta.

Koreografi ja tanssija Liisa Risu on työskennellyt laajalti nykytanssin, teatterin ja sirkuksen kentällä 90-luvulta lähtien. Hän on tehnyt nykytanssikoreografioita, ohjannut sirkusta, tehnyt koreografioita teatteria varten sekä esiintynyt tanssijana ja klovnina. Viime vuosina hän on myös opettanut Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa.

Torstaista lauantaihin 24.–26.9., klo 11–14
Ohjaaja: Liisa Risu
Paikka: Zodiak Studio C4
Kesto: 3 krt / 9 h
Hinta: 80 €
KURSSI ON PERUTTU!

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään seitsemän päivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

Ota ensimmäiselle kurssikerralle mukaan kuitti maksetusta kurssimaksusta. Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä (Smartum Oy) sekä virikeseteleillä (Edenred Oy).

Lisätiedot ja tiedustelut: Inari Pesonen, inari.pesonen@zodiak.fi tai 050 412 7116 (arkisin klo 11-16)