Johanna Nuutisen työpajassa keskitytään kehollisen mielikuvituksen herättämiseen sekä liikkeen nautinnon ja virtaavuuden kokemiseen.

Työpajapäivät koostuvat tai chi pohjaisista harjoitteista, joiden avulla herätämme energian virtauksen kehossa, kehon keskustaa ja takatilaa vahvistavista harjoitteista sekä kehon artikulaatiota sekä tilallista hahmotusta lisäävistä improvisaatiotehtävistä, joiden kautta luomme yhteyden läsnäolevaan, nautinnolliseen ja kehollista mielikuvistusta avaavaan liikkeeseen. 

Johanna Nuutinen on helsinkiläinen koreografi. Hän on ohjannut omia teoksia elokuvan ja näyttämöteosten muotoon visuaalisten ja esittävien taiteiden yhtymäkohdissa vuodesta 2011. Vuonna 2017 Johanna siirtyi freelance taiteilijaksi. Taakse jäi viidentoista vuoden menestyksekäs ura Suomen Kansallisbaletissa, jossa hän tanssi useiden teosten solistisissa rooleissa saatuaan kiinnityksen vuonna 2002. Hänen toimintaansa ovat tukeneet mm. Suomen Kulttuurirahasto ja Taiteen Edistämiskeskus monivuotisten taiteilija-apurahojen muodossa vuodesta 2017. 

Tällä hetkellä Johanna tutkii teoksissaan aistien moninaista maailmaa. Hän työskentelee niin Suomen vapaalla kentällä ryhmänsä Johanna Nuutinen +Collaboratorsin tuotannoissa kuin muille tanssiryhmille luotavien tilausteosten parissa. Vuonna 2022 Johanna luo teoksia mm. Suomen Kansallisbaletille, Skånes Dansteaterille sekä Tero Saarinen Companylle.

IG: johannanuutinen_co
FB: johannanuutinenpage