11.–12.9.2010

VIERAILU

Uusi eurooppalaistanssi kiertueella Suomessa


AEROWAVES-ILTA:

VEN, A corpo libero, Ja Ja der Jodok 

 

 

s10_acorpoliberoalvisenicoletti.jpg

  s10_jajaderjodokwolfgangweimer.jpgs10_venlamacana.jpg

 

 

 

 



Ensi kertaa Suomessa toteutettava Aerowaves-vierailu käynnistyy Zodiakista syyskuussa. Aerowaves on kolmenkymmenen Euroopan maan yhteistyöverkosto, joka valitsee vuosittain avoimesta katselmuksesta lupaavimmat teokset ja pyrkii edistämään niiden esiintymismahdollisuuksia Euroopassa. Monen tunnetun koreografin kansainvälinen ura on lähtenyt nousuun juuri Aerowaves-verkoston kautta. Tanssiareena-yhdistys organisoi yhdessä kolmen tanssin aluekeskuksen kanssa Aerowaves-kiertueen Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun.

 

Kolmen teoksen yhteisillassa nähdään erilaisia, rohkeita, julkeita ja ironisia teoksia nousevilta euroopalaisilta koreografikyvyiltä. Suomen kiertueelle on valittu espanjalaisen La Macana -tanssiryhmän duetto VEN, italialaisen Silvia Gribaudin soolo A corpo libero sekä saksalaisen POGOensemblen trio Ja Ja der Jodok. Uutta tanssia vallasta, kehosta, ystävyydestä ja parisuhteesta.

Vain kaksi esitystä Zodiakissa.

La Macana: VEN
Koreografia, konsepti, tanssi: Catarina Varela ja Alexis Férnandes

Silvia Gribaudi: A corpo libero
Koreografia, konsepti, tanssi: Silvia Gribaudi

POGOensemble: Ja Ja der Jodok
Koreografia, konsepti, tanssi: Dilan Ercenk, Denise Temme, Tesse Temme

Yhteistyössä: Tanssiareena ry, Sisä-Suomen tanssin aluekeskus yhteistyössä Tanssiteatteri MD, Pohjoisen tanssin aluekeskus/JoJo – Oulun tanssin keskus


 

EEsitykset Helsingissä: 

 

11.9. klo 19 Zodiak
12.9. klo 15 Zodiak

Liput 20/12 €

Osta liput