Sonya Lindforsin COSMIC LATTE -teoksen ensi-iltaa joudutaan valitettavasti siirtämään loukkaantumisten vuoksi. Uusi ensi-iltapäivämäärä on ti 15.5.2018.

Ensi-illan siirron vuoksi esitykset perjantaina 11.5. klo 19, lauantaina 12.5. klo 19 ja sunnuntaina 13.5. klo 15 on peruttu.

Jo ostetut liput voi vaihtaa toiseen esitykseen / toiselle päivälle, mikäli lippuja on vielä jäljellä. Jäljellä oleviin esityksiin on saatu lisäpaikkoja myyntiin. Lipun vaihdosta peritään uusi palvelumaksu. Lippujen vaihto onnistuu Tiketin toimipisteissä sekä Zodiakin toimistolla. Lippuja vaihdettaessa lunastettu lippu tulee olla mukana.

Vaihtoehtoiset esityspäivät näkee täältä: https://www.tiketti.fi/Sonya-Lindfors-COSMIC-LATTE-Zodiak-Kaapelitehdas-Pannuhalli-lippuja/51268
 
Jos muut päivämäärät eivät käy, ostetun lipun voi myös palauttaa Zodiakin tai Tiketin toimipisteeseen tai postittamalla ne osoitteeseen: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki (kuoreen mukaan IBAN-muotoinen tilinumero ja yhteystiedot).

Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää IBAN-muotoisen tilinumeron ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: hei@tiketti.fi  rahojen palautusta varten.

HUOM! Lippupalautuksia ja -vaihtoja ei voi tehdä R-kioskeilla. (Lippujen palautus tulee tehdä 15.5.2018 klo 15:00 mennessä.)