Kuva: Annika Miettinen

Kuva: Annika Miettinen

HUOM! Kurssi on täynnä

Zodiak järjestää 3.9.–26.11.2019 kaikille kiinnostuneille avoimen ja maksuttoman nykytanssikurssin. Kurssilla työstetään kesällä 2020 Koillis-Helsingin alueella toteutettavaa esitystä. Kurssin aikana hullutellaan omassa kehossa sekä riemastutaan kehon kyvyistä. Tavoittelemme huumorin, kauneuden ja luottamuksen löytämistä omassa liikkeessä. Työstettävä teos käsittelee kehojen moninaisuutta, kehollista vapautta ja ilakointia.

Kurssi rakentuu liikkeellisten työkalujen opettelun ja improvisaatiotehtävien ympärille, joiden pohjalta valmistetaan materiaalia esitykseen kesällä 2020. Vuoden 2020 päivämäärät tarkentuvat syksyn kuluessa.

Kurssille osallistuminen ei vaadi mitään aiempaa osaamista. Osallistua voi myös, vaikka ei olisikaan halukas esiintymään tai haluaa kokeilla ennen päätöstä osallistumisesta esitykseen. Kurssi on avoin kaikille ikäryhmille. Pienet lapset ovat tervetulleita yhdessä aikuisen kanssa. Kurssin ohjaajana toimii tanssitaiteilija Anna Koskela

Kurssi järjestetään tiistaisin 3.9.-26.11.2019 kahdessa ryhmässä. Ryhmien sisällöt ovat samat ja voit tulla aikatauluihisi paremmin sopivaan ryhmään.

  • Aamupäiväryhmä klo 11-13 Siltamäen Nuorisoseura, Kiertotähdenpolku 2
  • Iltaryhmä klo 18-20 Kurranummen leikkipuiston paviljonki, Kotinummentie 51

Lisätiedot ja ilmoittautumiset kurssille 1.9. mennessä sähköpostitse osoitteeseen yleisotyo@zodiak.fi tai puhelimitse numeroon 050 573 7947 / Anna Koskela. Kurssipaikkoja voi kysellä myös myöhemmin syksyllä.

Kurssi on osa Valokeilassa koillinen -hanketta. Valokeilassa Koillinen on Helsingin Kaupungiteatterin, Zodiakin, Pohjois-Helsingin Bändikoulun ja Teatteri Tuikkeen yhteinen kolmevuotinen hanke, joka on osa Helsingin mallia.