Kaksi tanssivaa nuorta naisoletettua

Zodiak tuottaa kesällä 2020 nykytanssiteoksen: Lihadisko – Ruumiillisesta mielihyvästä. Esitys on osa Valokeilassa koillinen -taidehanketta.

Etsimme joukkoomme yhtä esittävistä taiteista kiinnostunutta nuorta tekemään kanssamme vaihtelevia tehtäviä Lihiksen tuotannossa. Tarjoamme vaihtelevan työympäristön, mukavan työryhmän ja erityisesti mahdollisuuden tutustua työhön esittävissä taiteissa. Valittavalla henkilöllä tulee olla käytössään Helsingin kaupungin Kesäseteli.

Työnkuvasta sovitaan tarkemmin tehtävään valitun henkilön kanssa, mutta työ voi olla esim. somesisältöjen tekemistä harjoituksista, äänentoiston pystyttämistä yhdessä ääniteknikon kanssa tai esitysjulisteiden levittämistä Koillis-Helsingin alueella.

Työtä tehdään pääasiassa ulkona 22.6.-5.7.2020 säässä kuin säässä. Palkattavan henkilön työmäärä on 60h. Työajat vaihtelevat sisältäen työtä iltaisin ja viikonloppuisin. Tehtävästä maksetaan 350€. Arvostamme erityisesti halua olla tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa ja kykyä mukautua muuttuviin tilanteisiin.

Katso tarkemmat tiedot Mun Stadi -sivuilta löytyvästä ilmoituksesta:
http://kesaseteli.munstadi.fi/zodiak-uuden-tanssin-keskus-etsii-assaria-22-6-5-7-2020/

Kuva: Annika Miettinen