Galleria Kandela on Zodiakin suojissa syntynyt valo- ja äänitaiteen foorumi, joka tarjoaa valo- ja äänisuunnittelijoille mahdollisuuden esitellä taiteellista työtään itsenäisenä taiteenlajina. Joulukuussa 2011 Galleria Kandela toteuttaa Valotilanteita-sarjan Kurvissa jo jonkin aikaa tyhjillään olleessa liiketilassa (Hämeentie 31, entinen Kurvin Filmtown). Teoshaku on päällä nyt!

Valotilanteita-sarjan teemana on menneen tai parhaillaan työn alla olevan näyttämöteoksen yksi valotilanne tai näyttämökuva. Tarkoitus ei ole toistaa tilannetta sellaisenaan, vaan tehdä siitä uusi versio Kurvin tilaan. Käsiteltävä valotilanne voi olla sellainen, josta olet erityisesti pitänyt tai joka on jäänyt kesken tai joka ei edes koskaan toteutunut teoksessa. Tai sellainen, jonka vain haluaisit tehdä. Valotilannetta ei tarvitse ottaa kirjaimellisesti, vaan teos voi toki sisältää useita tilanteita.

Kurvin tila on Galleria Kandelan käytössä 28.11.–16.12.2011.

Teoksia valitaan 3-4. Teoksen tulee olla teknisesti erittäin kevyt ja yksinkertainen toteuttaa. Päämateriaali on valo, mutta tilaan voi tuoda muitakin elementtejä. Kunkin teoksen budjetti on 500 euroa. Teosten käytössä on maksutta Galleria Kandelan pieni kalusto. Teoksia katsotaan ulkoa kadulta ja ne ovat toiminnassa koko pimeän ajan.

Kuvia tilasta (ulkoa) voit katsoa tästä.

Alustavan kiinnostuksen voit kertoa vaikka heti, tarkemmat suunnitelmat tarvitaan viimeistään 28.10. Nopeimpia suositaan armotta! Ehdotukset osoitteeseen mia.kivinen(AT)welho.com. Kerro myös, mitkä päivät ovat sinulle/ryhmällesi mahdollisia niin pystytykseen kuin purkuun. Lisää voi kysellä myös puhelimella: 041 4662972.

www.galleriakandela.net