Zodiak – Uuden tanssin keskus on suomalainen ja kansainvälinen nykytanssin tuotanto-, esitys- ja tapahtumakeskus ja Helsingin tanssin aluekeskus. Haemme osaavan asiantuntijatyöyhteisömme vakituiseksi jäseneksi TUOTTAJAA.

Tuottajan työtehtäviä ovat mm. Zodiakin tanssi- ja festivaalituotannoista vastaaminen sekä kotimaisten ja kansainvälisten kiertueiden ja vierailujen tuotantosuunnittelu ja koordinointi. Tuottaja vastaa myös kansainvälisten vaihto-ohjelmien, yhteistyöverkostojen ja residenssien tuotantotehtävistä ja edistää verkottumista.

Edellytämme hakijoilta vahvaa työkokemusta esitystuotantotehtävistä sekä tuotanto- ja projektinhallinnasta, tanssialan toimintaympäristön hyvää tuntemusta ja erinomaista englannin kielen taitoa. Työkielinä ovat suomi ja englanti. Etua on tanssitaiteen tuntemuksesta ja tuotantoalan koulutuksesta. Tuottaja on innostunut kehittäjä ja rutinoitunut organisaattori, joka hahmottaa hyvin kokonaisuuksia. Hän työskentelee mielellään sekä itsenäisesti että ryhmässä ja omaa hyvät sosiaaliset taidot, joustavuutta ja paineensietokykyä.

Tarjoamme monipuolisen ja kiinnostavan työympäristön ja haasteellisen tehtävän kannustavassa työilmapiirissä.

Vakinainen työsuhde alkaa 1.4.2012 tai sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 1.5.2012.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään 12.1.2012 mennessä osoitteeseen: haku@zodiak.fi tai Zodiak, Tallberginkatu 1/154, 00180 Helsinki.

Tiedustelut arkisin puhelimitse toiminnanjohtaja Raija Ojala 040 531 9415 ja tuottaja Outi Järvinen 13.12. klo 10–15 puh. (09) 7268 8989.