Uuden vuoden myötä Zodiakin taiteellisena johtajana aloittaa Harri Kuorelahti. Kuorelahti on toiminut aiemmin Zodiakin taiteellisen johtajan viransijaisena 2009–2010 sekä kansainvälisen toiminnan vastaavana 2010–2011. Kuorelahden taiteellisen johtajan sopimus on kolmivuotinen ja tehtävä muuttuu samalla kokoaikaiseksi.

Harri Kuorelahti on tehnyt pitkän ja monipuolisen uran tanssijana ja koreografina vuodesta 1990 saakka, jolloin hän valmistui Teatterikorkeakoulun tanssitaiteen laitokselta. Tanssijana hänet tunnetaan erityisesti Suomussalmiryhmän ja Helsinki Dance Companyn (1991–2006) jäsenenä. Hän on tehnyt tanssi- ja teatterikoreografioita niin vapaalla kentällä, kaupunginteattereissa kuin Teatterikorkeakoulussakin. Kuorelahti on toiminut Täydenkuun tanssit -festivaalin taiteellisena johtajana vuosina 2007–2009.

Harri Kuorelahti seuraa taiteellisen johtajan tehtävässä Vera Nevanlinnaa, joka palaa nyt sopimuskautensa loputtua oman taiteellisen työskentelynsä pariin. Vera Nevanlinna nähdään kevätkaudella 2012 Zodiakissa tanssijana Eeva Muilun uutuusteoksessa.