Lähde mukaan tutkimusretkille Helsinkiin tanssija-koreografien Anu Rajalan ja Jaakko Simolan kanssa! Retkillä havainnoidaan kaupunkia, sen tilaa, liikettä ja elämää uusista näkökulmista ja tehdään erilaisia kokeiluja ja harjoituksia.

Helsinki liikkeessäMiltä tuoksuu alkukesän asfaltti? Miten merenrannan kevyt tuuli herättää liikkeen minussa? Miten koen itselleni tuntemattomat paikat Helsingissä? Tanssija-koreografit Anu Rajala ja Jaakko Simola ohjaavat alkukesän tutkimusmatkojen tiiviskurssin Helsingissä. Kurssilla etsitään uusia näkökulmia arkiympäristön ajatteluun ja astutaan vieraammillekin alueille yhteisessä kaupunkitilassamme.

Kurssilla kuljetaan ryhmässä erilaisiin paikkoihin kaupungin alueella, tehdään liikkeellisiä harjoituksia, havainnoidaan ympäristöä ja keskustellaan kokemuksista. Luvassa on rantabulevardien tunnelmaa, torin kuhinaa ja saarimaiseman hiljaisuutta. Osallistujilla on halutessaan mahdollisuus kokea myös esiintyminen katutilassa.

Tutkimusmatkat ovat jatkoa työryhmän syksyllä 2009 toteuttamalle Helsinki liikkeessä -tapahtumalle. Korkkaa kesäsi tutustumalla kaupunkiin!

Aika: 7.–10.6.2010 klo 10–13
Kokoontumispaikka ilmoitetaan sähköpostitse ilmoittautumisen yhteydessä.
Kurssimaksu: 60 €
Ilmoittautuminen 24.5.2010 mennessä: jenni.sainio (at) zodiak.fi