Japanilais-suomalaisen taiteilijaresidenssin kaikille avoin work-in-progress -esitys perjantaina 8.8. klo 19 Zodiakissa.

Koreografi-tanssija Hiroaki Umeda vierailee Suomessa vuonna 2007 käynnistyneen suomalais-japanilaisen nuorten koreografien residenssiohjelman puitteissa. Nuoren japanilaissukupolven kiintoisiin ja monipuolisiin tekijöihin lukeutuva Umeda työskentelee neljän viikon ajan kolmen teknisesti taitavan ja ilmaisukykyisen suomalaistanssijan, Milla Koistisen, Satu Rekolan ja Sofia Karlssonin kanssa. Residenssipaikkakunnat ovat Pyhäjärvi ja Helsinki.

Yleisöllä on tilaisuus tutustua Hiroaki Umedan ja suomalaistanssijoiden työskentelytapaan work-in-progress -esityksessä perjantaina 8.8. klo 19 Zodiakissa. Esitykseen on vapaa pääsy, tervetuloa!  

Hiroaki Umedan pehmeän elastinen ja minimalistinen liike yhdistettynä cooliin visuaalisuuteen ja tokiolaisteknoon jäi suomalaisyleisön tunnemuistiin Liikkeellä marraskuussa -festivaalilla 2006 esitetystä Umedan omasta soolosta While going to a condition sekä hänen videoteoksistaan.