Zodiakin kokonaiskatsojamäärä kasvoi huimasti viime vuonna. Koti- ja ulkomaiset kiertue-esitykset mukaan lukien katsojia oli yli 20 000. Lisäystä edellisvuoteen oli peräti 60%. Helsingissä katsojamäärä nousi 44%.

Zodiak – Uuden tanssin keskuksen ohjelmiston kokonaiskatsojamäärä kasvoi huimasti viime vuonna. Koti- ja ulkomaiset kiertue-esitykset mukaan lukien katsojia oli yhteensä 22 422. Lisäystä edellisvuoteen oli peräti 60%. Helsingissä katsojamäärä nousi 44%.

Erityistä kasvua tapahtui kansainvälisessä kiertuetoiminnassa. Ulkomailla esitettyjä teoksia oli 12, joilla esityskertoja oli yhteensä 44 ja katsojia 6 803. Kotimaan kiertue-esityksiä oli 14:llä eri produktiolla 23 ja niissä katsojia 1 597.

Zodiakin ohjelmistossa oli viime vuonna uusia kotimaisia kantaesityksiä, ulkomaisia vierailuesityksiä, uusintaensi-iltoja sekä monimuotoisia ilmaistapahtumia ja installaatioita.

Kansainvälistä merkittävyyttä sai teos If I Sing to You, jonka koreografina toimi amerikkalaistaiteilija Deborah Hay. Teoksen yhteistuotantotahoina oli Zodiakin lisäksi neljä kansainvälistä toimijaa, mukaan lukien The Forsythe Company. Teoksen kansainvälisessä esiintyjäryhmässä oli Suomesta mukana tanssija-koreografi Vera Nevanlinna.