29.10.–1.11.2009

Lapset & aikuiset
Ilmoittautuminen 16.10. mennessä: jenni.sainio(at)zodiak.fi

Kontakti-improvisaatio on uuden tanssin muoto, jossa perustuu fyysiseen dialogiin, kosketukseen ja liikkeen aistimiseen. Zodiakissa järjestettävällä lasten ja aikuisten yhteisellä kurssilla keskitytään liikkeen avoimuuteen ja pehmeyteen, lattiakontaktiin ja leikillisyyteen. Työskentely perustuu aikuinen-lapsi-pareihin, joten kurssi on oiva mahdollisuus yhteiseen harrastukseen ja liikkeelliseen kohtaamiseen!

LAPSET & AIKUISET:


Kontakti-improvisaatiota lapsille ja aikuisille


Aika:
To 29.10. klo 18–20 vain aikuiset
Pe 30.10.–la 31.10. klo 11–12.30 ryhmä I: aikuiset ja nuoremmat lapset (4–7 v), klo 14–16.30 ryhmä II: aikuiset ja vanhemmat lapset (yli 7 v)
Su 1.11. klo 14–15 ryhmä I, klo 15–16 ryhmä II, klo 16–18 jamit: ryhmät I & II
Paikka: Zodiakin harjoitussali C4
Kurssimaksu: ryhmä I: 80 €/pari, ryhmä II: 100 €/pari

Ilmoittautuminen 16.10. mennessä.
Lisätiedot ja ilmoittautuminen yleisötyövastaava Jenni Sainiolle, jenni.sainio (at) zodiak.fi 



Kontakti-improvisaatio on uuden tanssin muoto, jossa perustuu fyysiseen dialogiin, kosketukseen ja liikkeen aistimiseen. Zodiakissa järjestettävällä lasten ja aikuisten yhteisellä kurssilla keskitytään liikkeen avoimuuteen ja pehmeyteen, lattiakontaktiin ja leikillisyyteen. Työskentely perustuu aikuinen-lapsi-pareihin, joten kurssi on oiva mahdollisuus yhteiseen harrastukseen ja liikkeelliseen kohtaamiseen.

Kurssin osallistujilta ei edellytetä aiempaa tanssi- tai liikekokemusta. Kurssi alkaa torstaina aikuisten keskinäisellä harjoituksella. Perjantaina ja lauantaina parit työskentelevät ikäryhmittäin lasten mukaan. Lasten ikäryhmiä on kaksi: 4–7-vuotiaat ja yli 7-vuotiaat. Työskentely jatkuu sunnuntaina aluksi ryhmittäin huipentuen iltapäivällä kaikille yhteisiin jameihin.

Kurssin ohjaa perhetyöskentelyyn erikoistunut saksalainen Heike Pourian. Opetuskieli on englanti, tulkkaus suomeksi.