Peloton-yhtyeen uutuuslevy "Funeral, circus & other music" on valittu YLE 1-kanavan jazzradion toukokuun levyksi.  Peloton esiintyy livenä Jenni Kivelän teoksessa Viimeinen nauru. Juuri julkaistu levy on värikkään bändin debyyttialbumi.

Kuva poistettu.Peloton-yhtyeen uutuuslevy Funeral, circus & other music on valittu YLE 1-kanavan jazzradion toukokuun levyksi. Jazzradion
uutuuslevykierros tulee ma 18.5. klo 20. Sen jälkeen se on kuunneltavissa viikon ajan Yle Areenasta.

Peloton esiintyy livenä Jenni Kivelän teoksessa Viimeinen nauru. Juuri julkaistu levy on värikkään bändin debyyttialbumi.

Ylen Jazzradion kotikanava on YLE Radio 1. Ohjelmissa seurataan kotimaista ja kansainvälistä jazztarjontaa ja esitellään jazzin parissa työskenteleviä henkilöitä. Viikoittain kuullaan mm. Yleisradion omaa jazztuotantoa, konserttinauhoituksia koti ja -ulkomailta sekä uutta ja vanhaa jazzin äänilevytuotantoa. www.yleradio1.fi/jazzradio/

Vuonna 2004 perustetun Peloton-orkesterin tausta on värikäs. Peloton teki freejazzbaletin yhdessä improvisaatioryhmä Rio Real Time Orchestran kanssa 2005 ja oli menestyksekkäällä kiertueella Italiassa jousikvartetilla vahvistettuna 2006. Peloton on toiminut yhdessä ja erikseen muusikkoina uuden sirkuksen esityksissä ja improvisaatioteatteriryhmissä sekä järjestänyt antimilitaristisia freejazzmielenosoituksia. Orkesteri on aloittanut tanssin ja musiikin improvisaatioklubin The Helsinki Meeting Pointin yhdessä Giorgio Convertition kanssa, ensin UMO Jazz Housessa ja sittemmin KokoTeatterissa.

Debyyttialbumi julkaistiin Lilith Labelin toimesta ja sitä on saatavilla myös Viimeinen nauru -esitysten yhteydessä Zodiakin lipunmyynnistä.