Kuva: Pekka Mäkinen / Kiertoliike 2019, Kuopio

Tanssin valtakunnallinen ammattilaisfoorumi Kiertoliike järjestetään seuraavan kerran 20.–22.3.2020 Kajaanissa. Tällä kertaa paneudutaan kaikkien huulilla olevaan ilmastokriisiin ja pohditaan yhdessä, mitkä ovat tanssin ammattilaisten keinot kestävään huomiseen.

Zodiak tukee tanssin aluekeskuksena alan sisäistä keskustelua ja verkottumista maksamalla 10 tanssin alan ammattilaisen matkan, majoituksen (2 yötä) ja rekisteröitymismaksun. Ilmoittaudu mukaan 22. tammikuuta mennessä!

Kiertoliikkeen moderaattoreina toimivat tuttuun tapaan taide- ja kulttuurihistorioitsija, tutkija, tietokirjailija ja kulttuurihallinnon ja -politiikan asiantuntija Hanna-Reetta Schreck sekä esitystaiteen läänintaiteilija ja performanssitaiteilija Maire Karuvuori (Marika Räty).

Ohjelma on suunniteltu niin, että tapahtuman alkuun ehtii perjantaina junalla Etelä-Suomesta ja vastaavasti sunnuntaina junalla takaisin kotiin. Tapahtuma järjestetään Kajaanin Generaattorilla (osoite: Kauppakatu 36, 87100 Kajaani).

Tutustu koko ohjelmaan osoitteessa http://kiertoliike.tanssintalo.fi/ohjelma/

Vuoden 2020 Kiertoliikkeen sisältötyöryhmään kuuluvat Saku Koistinen (Routa Company), Piia Julkunen (Routa Company), Annika Silander (Pohjanmaan tanssin aluekeskus) ja Mirva Tamppinen (Tanssin Talo). Vuoden 2020 Kiertoliikkeen järjestävät yhteistyössä Tanssin talo ja Routa Company / Pohjoinen tanssin aluekeskus, yhteistyössä muiden tanssin aluekeskusten kanssa.

Hakuohjeet

Haku Zodiakin Kiertoliikematkalle on auki 8.–22. tammikuuta 2020. Mukaan lähtijät valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Tuki on tarkoitettu kentällä jo työskenteleville tanssin alan ammattilaisille.

Zodiakin tukemat matkat tapahtuvat junalla:

  • meno pe 20.3. klo 8:19-14:28
  • paluu su 22.3. klo 15:11-21:45.

Zodiakin maksama majoitus kattaa 2 yötä kahden hengen huoneessa Original Sokos Hotel Valjuksessa ajalla 20.3.–22.3.

Lisäksi Zodiak hoitaa tukemiensa osallistujien ilmoittautumiset ja rekisteröitymismaksut.

Hae mukaan matkalle täyttämällä hakulomake 22. tammikuuta mennessä osoitteessa:
https://forms.gle/J2imdi3dK1Uoih3X8

Kiertoliikkeen ohjelma: http://www.kiertoliike.tanssintalo.fi