Valtteri Reakallion Muistikuvia - Recollections esitys pe 17.5. klo 19 on valitettavasti peruttu sairastapauksen vuoksi. 

Jo ostetut liput voi vaihtaa toiseen esitykseen / toiselle päivälle, mikäli lippuja on vielä jäljellä. Lipun vaihdosta peritään uusi palvelumaksu. Lippujen vaihto onnistuu Tiketin toimipisteissä sekä Zodiakin toimistolla. Lippuja vaihdettaessa lunastettu lippu tulee olla mukana.

Vaihtoehtoiset esityspäivät näkee täältä: www.tiketti.fi/valtteri-raekallio-muistikuvia-recollections-zodiak

Mikäli korvaavat esityspäivät eivät käy, voit myös palauttaa lippusi Tikettiin ma 27.5. klo 16:00 mennessä. Kätevin tapa palauttaa liput on sähköposti. Ilmoita meille lipun tai lippujen 13-numeroiset koodit ja IBAN-tilinumerosi osoitteeseen hei@tiketti.fi. Lisää otsikkoon tapahtuman nimi sekä teksti palautus.

Lippujen palauttaminen onnistuu myös Tiketin toimipisteillä. Otathan huomioon, että kaikissa toimipisteissä ei säilytetä käteistä. Silloin toimipiste ottaa ylös yhteystietosi ja tilinumerosi ja saat palautuksen tilillesi. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla. Voit myös postittaa ostetut liput Tikettiin yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa. Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.