Anna-Kaisa Hirvasen ja Tuukka Rönkön liikkeen ja valokuvauksen työpajassa on vielä muutama paikka vapaana. Kurssi järjestetään yhteistyössä Helsingin Työväenopiston kanssa 16.-18.10. Kaapelitehtaalla.

Muotokuvia on tanssija Anna-Kaisa Hirvasen ja valokuvaaja Tuukka Rönkön työpajakurssi, jossa yhdistyy liike ja valokuvaus. Kurssilla tehdään yksinkertaisia liikeharjoituksia, joiden kautta siirrytään valokuvaukseen. Kurssilla käytetään tekniikkaa, jossa kehon piirtämiä liikeratoja kuvataan kameralla. Tekniikan avulla tutkitaan liikkeen ja valokuvan välistä keskustelua. Kurssi järjestetään Zodiakin ja Helsingin työväenopiston yhteistyönä.

Työpaja perustuu ohjaajien Muotokuvia-nimiseen taideprojektiin, jonka aikana he ovat kehittäneet kurssilla käytettävät tekniikat. Muotokuvia-esityksen katsominen Zodiakissa kuuluu osana kurssiin.

Kurssilla työskennellään sekä työpareina että ryhmässä. Osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta liikkeestä, tanssista tai valokuvauksesta. Omaa kameraa ei myöskään tarvita.

Kurssilla on vielä muutama paikka vapaana. Ilmoittautuminen puhelimitse Työnväenopiston toimistoon: 09 310 88610. Kurssimaksu 28 €. 

Lue lisätiedot kurssista Työväenopiston verkkosivuilta

Lue lisätiedot Muotokuvia-teoksesta