Sonja Jokiniemen ÖH-teoksen kaksi viimeistä esitystä ma 23.11. klo 19 ja ti 24.11. klo 19 on valitettavasti jouduttu perumaan uusien koronarajoitusten vuoksi.

Järjestämme kuitenkin korvaavan esityksen sunnuntaina 22.11. klo 19 niille, jotka ovat jo ostaneet lipun ma 23.11. tai ti 24.11. esitykseen. Ma ja ti esitysten liput käyvät sellaisenaan sunnuntain korvaavaan esitykseen.

Mikäli korvaava esitys ei käy sinulle, voit pyytää rahojen palautusta. Palautuspyynnöt voit tehdä verkossa osoitteessa https://www.tiketti.fi/palautalippuja

Lippuja voi palauttaa 20.1.2021 saakka.

Mikäli sinulla on jo lippu maanantaille tai tiistaille, ja tiedät olevasi tulossa korvaavaan esitykseen su 22.11. klo 19, ilmoittaudu ennakkoon tämän lomakkeen kautta: https://forms.gle/KZ8nAuPd2sAKgBLf6

Mikäli sinulla on jo lippu, voit myös tulla suoraan paikalle. Pyydämme silloin sinua ilmoittautumaan lipunmyyjälle, joka ottaa yhteystietosi ylös.

Valitettavasti emme voi tarjota paikkaa korvaavaan esitykseen niille, joilla on vielä lunastamaton lippuvaraus maanantaille tai tiistaille.