MAD Tanssimaisterit ja Zodiak järjestävät tanssin ja elokuvan ammattilaisille suunnattua kurssimuotoista tanssielokuvakoulutusta kevään 2009 aikana. Pääopettajana toimii islantilainen Helena Jonsdottir. Hakemukset 15.2. mennessä.

MAD Tanssimaisterit ja Zodiak järjestävät tanssin ja elokuvan ammattilaisille suunnattua kurssimuotoista tanssielokuvakoulutusta kevään 2009 aikana. Kolmessa eri jaksossa toteutettava työpaja on osa tanssielokuviin erikoistunutta Loikka-festivaalia ja sen pääopettajana toimii palkittu islantilainen koreografi ja elokuvaohjaaja Helena Jonsdottir. Kurssi toteutetaan yhdessä HelTech – Helsingin tekniikan alan oppilaitoksen AV-kurssin opiskelijoiden kanssa.

Kurssi tähtää monipuolisten taitojen kartuttamiseen tanssielokuvan suunnittelusta ja tuotannollisesta toteutuksesta aina konkreettiseen kuvaamiseen ja ohjaamiseen asti. Kurssin aikana osallistujat saavat kattavan tietopaketin elokuvan tekemisestä synopsiksesta rahoituksen hankintaan ja levitykseen sekä valmistavat tanssilyhytelokuvia yhteistyössä muiden kurssilaisten kanssa.

Kurssin osallistujilta vaaditaan laajaa ammatillista kokemusta joko tanssin tai elokuvan/videon/mediataiteen parissa sekä toivotaan alustavaa kokemusta ja pohjatietoa tanssielokuvan tai -videon parissa työskentelystä. Osallistujien on mahdollista toteuttaa kurssin aikana ideoitaan lyhyiksi tanssielokuviksi hyvin laajalla genre-skaalalla. Valmiit lyhytelokuvat esitetään yleisölle Loikka-tanssielokuvafestivaalilla Helsingissä huhtikuussa 2009. Kurssin opetuskieli on englanti.

Ilmoittautumiset 15.2. mennessä!

 

Lue lisää