Toukokuussa Maija Hirvasen teos On Ice (2009) vierailee Pariisissa maineikkaalla ranskalaisfestivaalilla Rencontres Chorégraphiques Internationales de Seine-Saint-Denis. Und er libet -ryhmän teos Gisellen keveys ja kuolema (2010) esitetään Norjan Lofooteilla ja Ranskassa TJCC-nykyteatterifestivaalilla.

Zodiak-tuotantoja nähdään toukokuussa Ranskassa ja Norjassa.

Koreografi Maija Hirvasen teos On Ice on kutsuttu maineikkaan Rencontres-festivaalin ohjelmaan Pariisiin. Vuonna 2009 Zodiakissa kantaesitetty sooloteos on tänä keväänä nähty jo Englannissa ja Belgiassa. Toukokuussa On Ice esitetään pariisilaisfestivaalilla kolme kertaa 24.-26.5. Lisätietoja festivaalista: www.rencontreschoregraphiques.com

Vuonna 2010 Zodiakissa kantaesitetty, Und er libet -ryhmän teos Gisellen keveys ja kuolema vierailee toukokuussa sekä Norjassa että Ranskassa. Romanttista balettikuvastoa ja trash-estetiikkaa yhdistelevä Giselle nähdään 26.5. Stamsundin kalastajakylässä kansainvälisillä teatterifestivaaleilla. Norjasta kahdeksanhenkinen esiintyjäporukka siirtyy ohjaaja Anna-Mari Karvosen ja koreografi Anna Mustosen johdolla Gennevilliersiin, Pariisin liepeille TJCC-nykyteatterifestivaalille 28.5.