Haku Zodiak – Uuden tanssin keskuksen vuoden 2011 ohjelmistoon on alkanut. Haku päättyy 31.3.2010. Olemme siirtyneet sähköisen hakemuslomakkeen käyttöön.

Zodiak – Uuden tanssin keskus on suomalainen ja kansainvälinen nykytanssin tuotanto,- esitys- ja tapahtumakeskus ja Helsingin tanssin aluekeskus. Zodiakin taiteellinen toiminta perustuu korkeaan laatuun ja tanssitaiteen uudistamiseen. Zodiak tarjoaa nykytanssin tekijöille kokoavan toimintayhteisön ja tuotanto-organisaation. Yleisölle Zodiak tarjoaa monimuotoisia kohtaamispintoja tanssitaiteeseen.

Zodiakin toiminnan rungon muodostaa kantaesitysohjelmisto. Zodiak toimii valittavan kantaesitysohjelmiston osalta teosten osatuottajana, tuotannoilta edellytetään myös omarahoitusosuutta. Myös uusinta- ja vierailuesitysehdotukset huomioidaan. Kantaesitysohjelmistoon haetaan taiteellisesti korkeatasoisia ja persoonallisia tanssiteoksia sekä perinteisten teosmuotojen rinnalle myös uutta koreografista ajattelua edustavia teoksia ja esityskonsepteja. Lisäksi ehdotukset yleisötyöhön liittyen, kursseiksi ja kurssien opettajiksi ovat tervetulleita.

Haku Zodiak – Uuden tanssin keskuksen vuoden 2011 ohjelmistoon päättyy 31.3.2010.

Olemme siirtyneet sähköiseen hakuun. Tuotantohakemus pyydetään täyttämään 31.3.2010 mennessä. Hakemus liitteineen lähetetään myös postitse osoitteeeen Zodiak – Uuden tanssin keskus, Tallberginkatu 1/154, 00180 Helsinki. (Postileiman päiväys riittää.)

Hakemukset pyritään käsittelemään huhti-toukokuun aikana, jonka jälkeen päätöksistä ilmoitetaan hakijoille kesäkuun puoliväliin mennessä sähköpostitse. Vuoden kokonaisohjelmiston laatiminen edellyttää joustoa produktioiden tarkemmassa aikatauluttamisessa ohjelmistovalinnan jälkeen.

 

 

LISÄTIETOJA:

Outi Järvinen, tuottaja, p. 09-726 88 989, outi.jarvinen@zodiak.fi
Harri Kuorelahti, taiteellinen johtaja, p. 040-7027399, harri.kuorelahti@zodiak.fi