Zodiakin syksyssä on tarjolla vielä viisi kaikille avointa kurssikokonaisuutta. Tulevana viikonloppuna Starting the Piece with an Audience –työpaja tarjoaa osallistujilleen mahdollisuuden olla jakamassa uuden teoksen käynnistämistä. Janina Rajakankaan ja Neil Callagahanin ohjaama työpaja järjestetään Zodiakilla 3.-4.11. sekä Taidehallissa 5.11., jolloin myös muulla yleisöllä on mahdollisuus tulla seuraamaan työpajatyöskentelyä.

Marraskuun puolivälissä alkaa Virva Talosen ohjaama Tanssi teksti kosketus –kurssi, jolla keskitytään tanssin ja tekstin väliseen vuorovaikutukseen. Kahtena marraskuun viikonloppuna toteuttava kurssi soveltuu niin tanssin kuin kirjoittamisen harrastajille.

Maanantaina 5.11. alkaa Saara Norvion ohjaama kurssi Hip hop -musiikin inspiroima vapaa tanssi. Viitenä peräkkäisenä maanantai-iltana kokoontuva kurssi kutsuu osallistujia mukaan leikkimieliseen tutkimiseen siitä miten musiikin rytmi, laatu tai kehollinen tila vaikuttaa tanssiin ja tanssijaan.

Zodiakin supersuosituilla Heittäydy liikkeeseen kurssien kauden viimeisillä jaksoilla on vielä molemmissa ryhmissä muutamia paikkoja avoinna. Sekä Heittäydy liikkeeseen että Hip hop –musiikin inspiroima vapaa tanssin ovat kaikki kursseja joilla ensi kertalaisen on helppoa tutustua nykytanssiin rennossa ja avoimessa ilmapiirissä. Toisaalta kurssien liiketehtävät antavat mahdollisuuden myös kokeneemmalle tanssijalle haastaa itsensä.

Kaikkiin työpajoihin on vielä paikkoja jäljellä. Lisätietoja ja ilmoittautumiset https://www.zodiak.fi/#kurssit