Haemme osa-aikaiseen (75%) työsuhteeseen pienen, osaavan asiantuntijatyöyhteisömme vakituiseksi jäseneksi

ÄÄNIMESTARIA

Tehtäviin kuuluu äänimestarin työtehtävät sekä näyttämö-, video- ja valoteknikon työtehtäviä. Painopiste on äänipuolen osaamisessa: äänijärjestelmien suunnittelussa ja toteutuksessa. 

Hakijalta toivotaan soveltuvaa koulutusta, vahvaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja laajaa osaamista esitystekniikan puolella. Hyvät tietotekniset valmiudet ja nykytanssin tuntemus katsotaan eduksi. Kielitaitovaatimuksena on suomen ja englannin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä, organisointitaitoja, joustavuutta ja paineensietokykyä.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän mielenkiintoisessa ja innostavassa toimintaympäristössä sekä näköalapaikan kotimaiseen ja kansainväliseen nykytanssiin ja esitystaiteeseen.

Vakinainen työsuhde alkaa 1.8.2018. Koeaika on viisi kuukautta.


Hakemukset maanantaihin 9.4.2018 klo 16 mennessä osoitteessa: https://zodiak.gruppo.fi/online-applications/index.php/932685.

Hakemuslomakkeeseen tulee liittää vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoivomuksineen. Kerro hakemuksessa lyhyesti hieman itsestäsi sekä kiinnostuksestasi tätä työtehtävää kohtaan.  


Tiedustelut
ke 28.3.. klo 13–17 ja pe 6.4. klo 13–17 äänimestari Esa Mattila puh. 040 8356 671 tai sähköpostitse esa.mattila@zodiak.fi.