Tänään ilmoitetuista uusista korona-rajoituksista johtuen Zodiakin loppuvuoden 2020 toiminta perutaan.

Työryhmän Kemppainen, Nieminen, Peura teoksen and then they left -teoksen ensi-ilta ja esitykset on peruttu joulukuulta. Etsimme parhaillaan korvaavia päiviä keväältä 2021. Tiedotamme uusista päivistä ja lippukäytännöistä mahdollisimman pian.

Osa Zodiakin kurssi- ja työpajatoiminnasta jatkuu etänä. Ne kurssit, joita ei ole mahdollista toteuttaa etänä, perutaan. Olemme yhteydessä kaikkiin kurssilaisiin asian tiimoilta.

Lindon Shimizun ja Dasha Lavrennikovin Z-free-residenssi joulukuussa on peruttu jo aiemmin koronaan liittyvien matkustusrajoitusten vuoksi. Uusi residenssiaika on sovittu lokakuulle 2021.

Valmistelemme kuitenkin parhaillaan kevään 2021 ohjelmistoa ja lipunmyynnin aloittamista. Kevätkauden esitysliput tulevat myyntiin maanantaina 4. tammikuuta 2021. Ilmoitamme kurssi-ilmoittautumisen aloituksesta erikseen.

Zodiakin vuosittaisen Sivuaskel-festivaalin kohtalo on vielä tässä kohtaa auki. Ohjelman valmistelu on käynnissä. Mikäli festivaalin järjestäminen on mahdollista, se tulee tapahtumaan 3.2.–13.2.2021 Kaapelitehtaalla ja Stoassa. Olosuhteista johtuen festivaalin lipunmyynti on päätetty käynnistää poikkeuksellisen myöhään, ma 18. tammikuuta 2021.

Zodiak toivottaa kaikille turvallista loppuvuotta 2020. Toivottavasti näemme tanssin parissa vuonna 2021!