Hae joululahjat Zodiakista! Myynnissä tyylikäs Zodiak-laukku, valokuvataitelija Johanna Tirrosen toteuttama upea taidekalenteri vuodelle 2010, sekä Zodiak – Uuden tanssin tähden -kirja, joka luo Zodiakin kautta katsauksen koko Suomen nykytanssikenttään. Saat myös viiden esityskerran sarjakortit vielä vanhaan hintaan € 30/50 vuoden loppuun asti!


Kuva poistettu.Zodiak – Uuden tanssin keskus myy Tauko-vaatteen valmistamia ekologisia Zodiak-laukkuja. Tunnusta nykytanssia kaduilla ja hanki omasi tai anna lahjaksi!

Laukkujen materiaali on kierrätettyä, säänkestävää, vahvaa mainoslakanaa ja hihna kierrätettyä turvavyötä.

Uniikit, erottuvat, Helsingissä valmistetut, tyylikkäät laukut kustantavat vain 30 euroa.





Kuva poistettu.Valokuvataiteilija Johanna Tirrosen toteuttama upea Zodiak-taidekalenteri on sopivasti pöydällä itsekseen seisovaa mallia. Vietä vuosi tanssitaiteen valovoimaisessa seurassa!
Kuvissa ajankohtaisia tanssitaiteilijoita ja tanssin tekijöitä sekä heidän ajatuksiaan tanssista ja omasta taiteellisesta työskentelystään.

"Keskittyminen vaatii jatkuvasti uudelleen keskittymistä. Aluksi ydintä ei ole, vähitellen se alkaa muotoutua." (Joona Halonen)

Taidekalenterin saat hintaan 10 euroa.







z-kirja.jpg
Zodiak – Uuden tanssin tähden -kirja on Raija Ojalan ja Kimmo Takalan toimittama poleeminen kokoelma artikkeleita nykytanssista (Zodiak & Like 2007).

"Asiantuntevat artikkelit antavat uudesta näyttämötaiteesta kiinnostuneelle lukijalle kokemuksellista ja käsitteellistä tietoa nykytanssista. Niistä hahmottuu kuva Zodiakin moni-ilmeisestä, tanssia muutoksen estetiikkana ja sosiaalisena unelmana korostavasta 2000-luvusta."

Kirja nykytanssin ystävälle hintaan 7 euroa!




Muista myös Zodiakin sarjakortit! Opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset saavat viiden esityskerran sarjakortin 30 euron hintaan, normaalihinta on 50 euroa. Hinnat voimassa vielä vuoden loppuun asti! Anna lahjaksi tanssia ja hanki itselle sarjakortti tai kaksi talteen! Voit tilata sarjakortin myös Zodiakin verkkosivuilta.

Kaikki tuotteet myynnissä Zodiakin toimistolla Kaapelitehtaalla ma-pe klo 10-16 sekä aina esitysten yhteydessä lipunmyynnissä.

Lisätietoja Zodiakin toimistolta, puh. (09) 694 4948 sekä zodiak@zodiak.fi