Zodiakin verkkosivusto on muuttanut muotoaan. Yhä lisääntyvä ja monipuolistuva toiminta vaatii monimuotoisempaa tiedottamista ja tiedon saatavuutta; uuden sivuston tavoitteena on vastata paremmin uusiin haasteisiin.

Zodiakin verkkosivusto on kokenut muodonmuutoksen. Yhä lisääntyvä ja monipuolistuva toiminta vaatii monimuotoisempaa tiedottamista ja tiedon saatavuutta; uuden sivuston tavoitteena on vastata paremmin uusiin haasteisiin. Sivusto on uudistunut niin sisällöllisesti kuin ulkoasultaan.

Verkkosivuston yläosassa on navigaatiopalkki, josta löytyvät Zodiakin perustietojen lisäksi myös mm. sijaintitiedot, uutiset sekä linkit kuvapankkiin ja lehdistötiedotearkistoon. Toiminta on jaoteltu kolmeen pääluokkaan: esitystoimintaan, muuhun toimintaan sekä yleisötyöhön. Muuta toimintaa ovat mm. tanssin ammattilaisille suunnatut kurssit. 

Sivustoa kehitellään syksyn 2007 aikana. Myös käyttäjäpalautetta otetaan mieluusti vastaan. Sivuston kehittämisestä vastaa tiedottaja Outi Järvinen . Palautetta voi lähettää suoraan verkkosivustolta - henkilökunnan yhteystiedoista löytyy suora linkki palautelomakkeeseen.