Zodiak järjestää vuosittain kaksi festivaalia. Kansainvälistä nykytanssia esittelevä Sivuaskel / Side Step Festival pidetään helmikuussa ja tanssin ammattilaisille suunnattu Työpajafestivaali kesäkuussa. Lisäksi Zodiak järjestää vuosittain erilaisia pienempiä tapahtumia, sekä itsenäisesti osana omaa toimintaansa että erilaisissa yhteistyöhankkeissa.

Zodiakin kansainvälinen Sivuaskel / Side Step Festival on järjestetty vuodesta 1996 alkaen. Helmikuun ensimmäisellä viikolla pidettävä festivaali esittelee nykytanssin uusia virtauksia ja tekijöitä, joita usein ei ole aiemmin nähty Suomessa.

Työpajafestivaali järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2017. Se on Zodiakin ideoima tapahtumakonsepti, joka tarjoaa työpajoja sekä erilaisia verkostoitumis- ja kouluttautumistilaisuuksia. Festivaali on suunnattu tanssin ammattilaisille, ammattiin opiskeleville sekä tanssin opettajille. Työpajafestivaali järjestetään yhteistyössä Tanssin talon ja Tanssille ry:n kanssa.

Zodiak on alusta saakka ollut mukana järjestämässä #StopHatredNow-tapahtumaviikkoa. #SHN on interkulttuurinen ja antirasistinen tapahtuma-alusta. Se luo uutta diskurssia moninaisuudesta. Koreografi Sonya Lindforsin aloitteesta vuonna 2016 syntynyt tapahtuma järjestetään vuosittain toukokuussa usean kulttuuritoimijan yhteistyönä.

Toistuvien tapahtumien lisäksi Zodiak järjestää esimerkiksi kertaluontoisia seminaareja ja luentoja osana hankkeitaan.