Zodiakissa järjestetään keskiviikkoaamuisin erityisesti toimistotyötä tekeville suunnattuja kehonhuollon aamutunteja.

Ohjaajina tunneilla vuorottelevat koreografi ja joogaopettaja Kati Raatikainen sekä Satu Rekola. Katin tunnit ovat joogapohjaisia kehonhuoltoharjoituksia ja Sadun tuntien lähtökohtana on pilates ja siitä syntyvät variaatiot. Tuntien tarkoituksena ei ole opettaa meistä mestareita joogassa tai pilateksessa, vaan kokonaisvaltaisen hyvänolon kehittäminen ja työkyvyn ylläpito. Tunneille voi osallistua ilman aiempaa kokemusta joogasta tai pilateksesta.

Tunneille on hyvä varustautua mukaviin, joustaviin vaatteisiin. Salissa on käytettävissä jumppamatot mutta myös oman maton voi ottaa mukaan.

Kati Raatikainen työskentelee tanssi- ja esitystaiteilijana sekä joogaopettajana. Kati nauttii monenlaisten ihmisten kanssa olemisesta ja pyrkii pitämään opetuksessaan mukana ekologista asennetta. Hän on valmistunut joogaopettajaksi Studio Manipurasta 2011 (480h) sekä Seasonal Yin joogaopettajaksi 2018 (300h). Katin joogatunnit perustuvat vuoden aikojen mukanaan tuomia haasteita ja mahdollisuuksia tasapainottaviin asanoihin ja ne sopivat kaikille.

Satu Rekola on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta vuonna 2003. Tämän jälkeen hän on toiminut laaja-alaisesti tanssijana kotimaisten ja ulkomaisten koreografien töissä. Tanssitaiteessa Rekolaa kiehtoo maailmaan kietoutuminen ruumiillisuuden kautta. Opettajana hän painottaa oman kehon kuuntelua ja sen potentiaalien tutkimista. Rekola on valmistunut pilatesohjaajaksi Somatic Studiolta Helsingissä.

Anni Rissanen ohjaa kolme ensimmäistä tuntia, jolloin tehdään pilatesta. Tunnit jaottuvat syksyllä seuraavasti:

19.8. Anni, pilates
26.8. Anni
2.9. Anni

9.9. Kati, jooga
16.9. Kati

23.9. Satu, pilates
30.9. Satu

7.10. Kati, jooga
14.10. Kati
21.10. Kati

28.10. Satu, pilates
4.11. Satu
11.11. Satu

18.11. Kati, jooga
25.11. Kati
2.12. Kati

9.12. Satu, pilates
16.12. Satu