Syyskauden ensimmäinen seniorikurssi tanssitaan Anni Rissasen ohjauksessa. Kurssista on kaksi sisällöltään samankaltaista ryhmää.

Tämä seniorikurssi ohjaa oman tanssin äärellä. Kurssin aikana pohditaan, mikä meitä liikuttaa ja mistä tanssi syntyy. Tunnit tarjoavat välineitä päästä kosketuksiin itsen ja oman kehonsa kanssa. Tanssiin ohjaa utelias ja ihmettelevä mieli. Harjoitukset avaavat kehon sisäistä maailmaa kehoaistin avulla. Tanssi syntyy sisältä ulospäin tai toisinpäin. Jokainen tunti rakentuu tietyn teeman ympärille. Tunneilla antaudutaan liikkeeseen, tanssitaan yksin ja yhdessä. Tunnit soveltuvat kaikille, liikkumisen rajoitteet otetaan tunneilla huomioon.

* * *

Anni Rissanen on freelancer tanssitaiteilija tanssija, koreografi ja opettaja. Hänen työhuoneensa on Virgiinia -tila taiteelle, Alppilassa. Valmistuttuaan Teatterikorkeakoulusta 2008 hän on työskennellyt mm. Maija Mustosen, Kati Raatikaisen, Soile Lahdenperän, Mikko Orpanan, Satu Herralan, Jouni Järvenpään teoksissa tanssijana. Omassa koreografisessa työssään hän yhdistää tanssi- ja kuvataidetta (Face-to-Face 2018–2021, Turning Point 2016, Landscapes 2014 sekä Omakuvia 2012).  Hän kuuluu Go Go Tanssiryhmä Kuumat Putket -ryhmään sekä Vivarium Kollektiiviin, jotka tekevät ja tuottavat tanssiesityksiä. Hän on toiminut 2009–14 Keski-Pohjanmaan opiston tanssitaiteenlinjan vastuuopettajana.