Tanssivintti x Zodiak tulee taas! Nuoret täyttävät Zodiakin näyttämön. Esiintyjinä Tanssinvintin Intensiivit sekä Nuoret tanssijat -ryhmä.

Jenni-Elina von Baghin, Samuli Emeryn ja Aaron Charlesin koreografioimat esitykset on tehty tilausteoksina Tanssivintin Intensiiveille ja Nuoret tanssijat -ryhmälle. Lisäksi illan aikana nähdään oppilaiden omia sooloteoksia, joita on työstetty Sara Grotenfeltin ohjaamassa työpajassa kauden aikana.

Nuoret tanssijat on Tanssivintin ja Zodiakin uusi nuorten tanssijoiden esiintyvä ryhmä. Intensiivit on Tanssivintillä jo vuosikymmeniä toiminut ryhmä, joka toimii ainutlaatuisena siltana harrastajien ja ammattikentän välillä. 

Samuli Emeryn dramaattisessa teoksessa harjoitellaan kiihkeästi katoamista ja valaistumista mukarituaalisen ja katarsista kohti kurottelevan tanssin keinoin.

Aaron Charlesin House hidden in the leaves on abstrakti ja luova lähestymistapa kommunikoida yksilöllisiä tunteita ja emootioita improvisaation ja koreografioidun liikkeen kautta yleisölle.

Jenni-Elina von Baghin teos Imagine kysyy miten antautua tanssin luovalle mahdollisuudelle ja mahdottomuudelle? Esitys on improvisoitu eksperimentti, jossa ryhmän ja yksilön oma kuvittelu luo oman todellisuutensa. Keskiössä ovat kuuntelu, rytmi, aika ja kehollinen havainto.

Koko näytöksen kesto noin 90 min.

Tanssivintti on 40 vuotta Helsingissä toiminut tanssikoulu, jonka opetus koostuu edistyneen tason avoimista viikkotunneista sekä syventävästä ohjelmasta. Tanssivintin erityisenä tavoitteena on toimia tukiverkkona niille nuorille, jotka haluavat toteuttaa tanssia taiteena jo ennen mahdolliseen tanssin ammattikoulutukseen hakeutumista.