Korona on muuttanut, rajoittanut ja estänyt yhteisöissä työskentelevien taiteilijoiden työskentelytapoja ja -mahdollisuuksia. Yhteisö tanssii ry ja Zodiak järjestävät vertaistapaamisen, jossa on mahdollisuus tavata kollegoja ja jakaa kokemuksia ja suunnitella yhdessä uusia strategioita koronan aikaiseen ja jälkeiseen maailmaan.

Tervetuloa erilaisissa yhteisöissä työskentelevien taiteilijoiden tapaamiseen ma 26.10. klo 15.00–17.30 Zodiakin näyttämölle!

Keskustelua ohjaa teatteritaiteen tohtori, filosofi Pia Houni. Olemme kutsuneet mukaan keskusteluun myös sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia, jotta voisimme yhdessä lähteä luomaan uusia toimintakulttuureja.

Tapaaminen järjestetään verkossa Zoom-ohjelman kautta. Linkki tapaamiseen lähetetään ilmoittautuneille perjantaina 23.10. Tilaisuus järjestetään suomeksi.

Tietoa tilaisuudesta saa jakaa eteenpäin!

Ilmoittaudu 22.10. mennessä!

LINKKI ILMOITTAUTUMISEEN:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd5F_ix4QWwUxvElbfa4Hk5N5Q6chzYe2cr_moqXHTS1Y0pQw/viewform?usp=pp_url

Ohjelma

15.00–15.45 Ohjattu keskustelu koronan vaikutuksista taiteilijoiden työhön yhteisöissä.

  • Keskustelijoina Marja Korhola, Marjo Hämäläinen, Pauliina Aladin, Emma Paju-Torvalds (Roihuvuoren seniorikeskus) ja Laura Klein (Lilinkotisäätiö).

15.45–16.00 Kahvitauko

16.00–17.00 Uudet, yhteiset toimintakulttuurit - työpaja

17.00–17.30 Taiteilijoiden henkisen hyvinvoinnin tukeminen muuttuneessa tilanteessa -yhteinen ohjattu keskustelu

Osoite ja saavutettavuus

Zodiakin näyttämö sijaitsee Kaapelitehtaalla osoitteessa Tallberginkatu 1, sisäpiha, 00180 Helsinki. Lisätietoja Kaapelitehtaalle tulemisesta löydät Kaapelitehtaan sivuilta kohdasta Tanssin talo rakentuu.

Mikäli tulet taksilla paikalle, tai tilaat taksin paikan päälle, voit pyytää tätä ajamaan Kaapelitehtaan sisäpihalle, B-rapun eteen.

Kulku katsomo- ja lämpiötiloihin on esteetön, mutta vaatii avustajan. Lämpiö- ja katsomotiloihin pääsee Tallberginkatu 1:n kautta. Kaapelitehtaan sisäpihalle pääsee Tallberginkadulta porttikongin kautta. Porttikonki sijaitsee A- ja B-rappujen välissä.

Zodiakin katsomo ja -lämpiötiloihin pääsee suoraan hissillä sisäpihalta B-rapun vierestä. Hissin ovi on raskas. Hissin ovi jätetään kokonaan auki aina tunniksi ennen tapahtuman alkua.

Esteetön wc löytyy hissiä vastapäätä samasta kerroksesta kuin katsomotila. Lämpiön kaikki wc-tilat ovat sukupuolineutraaleja.

Sähköpyörätuolia varten löytyy maadoitettu pistorasia. Ilmoitathan sen tarpeesta etukäteen Zodiakin toimistolle.

Induktiosilmukkaa ei tiloissamme ole, mutta jos sinulla on kannettava induktiosilmukka, voidaan se asentaa tiloihimme. Ilmoitathan tästä etukäteen Zodiakin toimistolle.

Avustajakoirat ovat tervetulleita Zodiakiin.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Yhteisö tanssii ry & Zodiak