Ikäviä uutisia Sivuaskel-festivaalilta: joudumme perumaan kokonaan Sorour Darabin Savusun-teoksen esitykset!

Sorourilta varastettiin tiistaina Pariisissa väkivalloin hänen Ranskan oleskelulupansa (carte de séjour), joka toimii myös viisumina Euroopassa liikkumiseen. Koska väliaikaisia papereita ei pystytty kaikista yrityksistä huolimatta järjestämään näin lyhyellä varoitusajalla, Sorour ei pysty matkustamaan Ranskasta Suomeen. Pahoittelemme tilannetta syvästi, ja lähetämme Sorourille runsaasti lämpimiä ajatuksia.

Yksittäislipun ostaneet voivat palauttaa lippunsa Tikettiin to 14.2.2019 klo 16:00 mennessä. Kätevin tapa palauttaa liput on sähköposti. Ilmoita Tiketille lipun tai lippujen 13-numeroiset koodit ja IBAN-tilinumerosi osoitteeseen hei@tiketti.fi. Lisää otsikkoon tapahtuman nimi sekä teksti palautus.

Lippujen palauttaminen onnistuu myös Tiketintoimipisteillä. Otathan huomioon, että kaikissa toimipisteissä ei säilytetä käteistä. Silloin toimipiste ottaa ylös yhteystietosi ja tilinumerosi ja saat palautuksen tilillesi. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

Voit myös postittaa ostetut liput Tiketille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa. Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.