Syksyllä 2023 Zodiak - Uuden tanssin keskuksessa saa ensi-iltansa tanssiesitys PLAY (with me). Teokseen haetaan mukaan lapsia osaksi esiintyvää työryhmää.

PLAY (with me) -tanssiteos käsittelee leikkiä, ikää ja vallan kysymyksiä. Teoksessa esiintyy sekä aikuisia että lapsia.

Teokseen etsitään mukaan 7-10 -vuotiaita lapsia, jotka ovat kiinnostuneita esiintymisestä, tanssista ja liikkumisesta. Aiempaa kokemusta ei kuitenkaan tarvitse välttämättä olla. Mukaan haetaan kuudesta kahdeksaan lasta. Lapset tulevat osallistumaan teoksen valmistamiseen ja esiintymään tanssiteoksessa aikuisten ammattitanssijoiden kanssa.

Työryhmässä ovat mukana koreografi ja koollekutsuja Virva Talonen, tanssitaiteilijat Karolina Ginman, Jenni Koistinen, Jukka Tarvainen, Leo Terävä sekä valosuunnittelija Nanni Vapaavuori äänisuunnittelija Markus Heino

Tanssiteoksen alustava harjoitusaikataulu:

  • Kevätkaudella harjoituksia on kerran viikossa maalis–huhtikuussa noin 10 kertaa. Harjoitukset tapahtuvat arki-iltaisin Kaapelitehtaalla, Helsingissä. 
  • Kesällä harjoitukset päiväleirimuotoisesti 19.–22.6 klo 9–15 Helsingissä. 
  • Syksyllä harjoituksia on syys–marraskuussa Kaapelitehtaalla. Alkukaudesta harjoituksia on kerran viikossa, ensi-illan lähestyessä tiiviimmin. 
  • Ensi-ilta ja esitykset marras–joulukuussa 2023 Zodiak – Uuden tanssin keskuksessa. 

Avoin valintatilaisuus järjestetään Zodiak – Uuden tanssin keskuksen Studio C4:ssä Kaapelitehtaalla 4.–5.2 klo 10-12 (ryhmä 1) ja klo 13-15 (ryhmä 2). Toivomme osallistujien sitoutuvan molempiin päiviin.

Valintatilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Valintatilaisuuteen mahtuu 30 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Tilaisuudessa voidaan suomenkielen lisäksi tarvittaessa puhua myös ruotsia ja englantia. 

Teoksessa mukana oleville lapsille maksetaan korvaus.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen on sulkeutunut 22.1.2023

Lisätietoja: elina.hauta-aho@zodiak.fi