Haemme joukkoomme visuaalisen markkinoinnin tekijää määräaikaiseen tehtävään.

Zodiak – Uuden tanssin keskus hakee MARKKINOINNIN TUOTTAJAA

Työhön kuuluu muun muassa:

  • visuaalisten markkinointimateriaalien tuottamista
  • sosiaalisen median sisältöjen tuottamista, erityisesti Instagramiin
  • markkinoinnin ja viestinnän kehittämistä yhteistyössä tiedottajan ja muun henkilökunnan kanssa
  • asiakaspalvelutehtäviä
  • muita myynnin ja markkinoinnin tehtäviä

Sinä voit olla etsimämme henkilö jos:

Innostut nykytaiteesta ja -tanssista. Ajattelet visuaalisesti ja olet kiinnostunut kehittämään ja tekemään Zodiakin visuaalisia markkinointisisältöjä. Sinulla on markkinointikokemusta ja osaamista, erityisesti sosiaalisesta mediasta ja mielellään taide- tai kulttuurikentältä. On tärkeää, että kuvaat myös itse mielelläsi julkaistavaksi tarkoitettuja videoita ja valokuvia. Pystyt kirjoittamaan englanniksi eloisia ja sujuvia Instagram-päivityksiä ohjelmistostamme. Omaat hyvän tilannetajun ja osaat kuunnella herkällä korvalla eri taiteilijaryhmien näkemyksiä.

Pystyt myös hoitamaan erilaisia asiakaspalvelutilanteita sekä suomeksi että englanniksi. Et epäröi tarttua toimeen ja puhelimeen ja olet järjestelmällinen. Nautit kohtaamisista asiakkaiden kanssa niin toimistossa, tanssistudioissa kuin esitystilanteissakin. Olet yhteistyökykyinen, mutta uskallat toimia myös itsenäisesti vastuullisella otteella. Hallitset hyvin Adoben kuvan- ja videonkäsittely- sekä taitto-ohjelmat (Photoshop, Premiere, InDesign). Myös Excel on sinulle mieluisa työkalu. 

Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen. Työtehtävä on uusi, joten työnkuva tarkentuu valittavan henkilön osaamisen mukaan. Aloituspalkka on 2 500–2 700 € riippuen tehtävään valittavan henkilön kokemuksesta ja koulutuksesta. Työsuhde alkaa 1.9. tai sopimuksen mukaan ja päättyy 31.12.2022. Sopimukseen sisältyy optio neuvotella jatkosta. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika. 

Hakuprosessi

Lähetä meille korkeintaan yhden (1)  minuutin video, jolla markkinoisit Zodiakia tai siellä esitettävää kuvitteellista nykytanssiesitystä sosiaalisessa mediassa. Lähetä mp4-muotoinen video osoitteeseen rekry@zodiak.fi viimeistään to 23.7.2020. 

Tallenna video mp4-tiedostona, koodaus H.264. Voit lähettää videon sähköpostin liitteenä tai tallentaa sen linkin taakse Google Driveen tai Dropboxiin. Älä käytä WeTransferia tai muita palveluja, joiden latauslinkit ovat määräaikaisia. Zodiakin logot löydät sivuiltamme Medialle-osiosta.

Videot käsitellään anonyymeinä. Haku on kolmivaiheinen. 

Z niinkuin mikä?

Zodiak – Uuden tanssin keskus on Helsingin ainoa nykytanssille omistautunut esitys- ja tuotantotaho. Zodiakin esitysohjelmisto on taiteellisesti kuratoitu ja perustuu pääosin avoimeen hakuun. Tuotamme vuosittain 10–15 kotimaista kantaesitystä. Lisäksi Zodiakilla on laajaa yleisötyötoimintaa. Zodiakin monipuolinen ohjelmisto vaatii erityistä kontekstitietoisuutta ja kykyä suunnitella teoksista tehtävää visuaalista ja sanallista viestintää yhteistyössä taiteilijoiden kanssa.

Työyhteisönä Zodiak on pieni ja aktiivinen asiantuntijayhteisö, jossa työskennellään tiimeissä. Jokainen henkilökuntamme jäsen vastaa itsenäisesti omasta vastuualueestaan, mutta työskentelee myös tiiviisti yhteistyössä muiden kanssa. Uuden markkinoinnin tuottajan lähin työtoveri on Zodiakin tiedottaja. Zodiakin piirissä työskentelee vakituisen henkilökunnan lisäksi noin 200 taiteilijaa erilaisissa produktiokohtaisissa tehtävissä. Löydät Zodiakin uusimman vuosikertomuksen kohdasta Zodiak Presents ry.

Tiedustelut

Tiedottaja Piia Ahonen, puh. 044 971 6344

  • Ke 10.6. klo 14.00–15.30
  • To 11.6. klo 13.30–15.30
  • Ma 20.7.–to 23.7. klo 11.00–15.30

Suosittelemme tekemään tiedustelut nimettömästi.