Työpajafestivaalin aamutunnit ovat osa Tanssille ry:n 20-vuotisjuhlaohjelmaa ja juhlavuoden kunniaksi aamutunnit ovat kaikille tanssin ammattilaisille ilmaiset! Tanssille ry:n järjestää syksyn aikana myös paljon muita työpajoja 20v.- juhlavuoden kunniaksi. 

Tunnit koostuvat kehotyöskentelystä ja instant composition- harjoituksista. Työskentelemme paljon improvisaation kautta. Tunnin teknisiä elementtejä ovat kehossa olevien yhteyksien ja ketjujen tutkiminen, lihasjännityksen nyanssien hyväksikäyttäminen, informaation kulkeminen kehossa, sekä tasapainon hakeminen liikkeen kautta staattisten asentojen sijaan. Etsimme koko kehon tiedostamista liikkeessä, muokkaamme energiaamme kunkin tilanteen mukaan.

Tapaani käsitellä ja tutkia kehoa on vaikuttanut paljon Shiatsu, Qi gong ja Tai chi opinnot, sekä kiinnostus siihen, miten liikkeen kanssa voi työskennellä läpi vuosikymmenten, kunnioittaen kunkin hetkistä kehon tilaa. Teemme myös harjoituksia, joissa sukelletaan syvemmälle hetkessä syntyvän koreografian maailmaan, mutta tunneille voi hyvin tulla, vaikkei olisi ollut edellisinä kertoina paikalla.

Meri Pajunpää on Suomessa ja Belgiassa työskentelevä tanssitaiteilija. Viimeiset 13 vuotta hän on työskennellyt tanssijana lukuisissa produktioissa ympäri Eurooppaa. Hän valmistui vuonna 2008 Amsterdamin taidekorkeakoulusta, Modern Theater Dance linjalta.

Koreografina Meri on tehnyt omia, sekä yhteistyöprojekteja muusikoiden ja kuvataiteilijoiden kanssa. Meri on opettanut nykytanssia ammattilaisille ja opiskelijoille Suomessa, Belgiassa sekä Iso-Britanniassa.