Livetoteutus on täynnä, mutta etätoteutukseen voi osallistua alla olevan Zoom-linkin kautta: 

https://us02web.zoom.us/j/88438937182?pwd=NWdvbkpmQStLMHZJam1GTzZ4Ry9SZz09
Meeting ID: 884 3893 7182
Passcode: 130753

Työpajafestivaalin aamutunnit ovat osa Tanssille ry:n 20-vuotisjuhlaohjelmaa ja juhlavuoden kunniaksi aamutunnit ovat kaikille tanssin ammattilaisille ilmaiset! Tanssille ry:n järjestää syksyn aikana myös paljon muita työpajoja 20v.- juhlavuoden kunniaksi.

Marjaterttu Willman on erikoistunut ohjaamaan pilatesta tanssijoille. Hänen tuntiensa rakenne on harkittu tarkkaan kohderyhmän tarpeiden mukaiseksi. Tunneillaan hän kiinnittää huomiota eri lihasten tasapuoliseen harjoittamiseen ja tanssijoille tyypillisten kehon heikkouksien vahvistamiseen. Tunneilla tehdään monipuolisesti keskivartalon voimaa ja hallintaa vahvistavia harjoitteita sekä lihastasapainoa kehittäviä liikkeitä

Marjaterttu Willman on liikunnan moniammattilainen; pilatesohjaaja, tanssija ja koreografi. Hän on valmistunut pilatesohjaajaksi Somatic Studioilta 2010 ja toiminut tanssijana Kansallisbaletissa vuodesta 1994 tanssien lukuisissa klassisissa baleteissa ja nykytanssiteoksissa. Nykytanssikoreografina Willman on toiminut vuodesta 2002. Hän on Willman Dance Companyn taiteellinen johtaja.

"Pyrin tukemaan asiakasta kehon ja mielen välisen yhteyden muodostamisessa ja kehittämisessä. Tavoitteenani on tarjota tuntieni kautta tasapainoinen, rauhallinen ja lämmin olo niin kehoon kuin mieleenkin."