Ajattelusta koreografiaan kurssi järjestetään toisen kerran. Kurssi voi toimia jatkona edelliselle tai ensimmäisenä sukelluksena koreografiseen ajatteluun. Kurssilla harjoitellaan käyttämään koreografisia välineitä kuten konsepti, katsoja, esitystila, aihe, kesto, kompositio, ruumiillisuus ja liike. Pohdimme koreografian kirjoa yksilön ekspressiivisestä liikkeestä tanssiin ilman esiintyvää ihmistä.

Opetus inspiroituu koreografiaa tutkineista kollegoista, heidän esityksistään ja paikalla olijoiden ajattelusta.  Kurssi koostuu keskusteluista, suunnittelusta, koreografisista harjoituksista sekä itsenäisestä työstämisestä. Kurssilaisten pyynnöstä kokonaisuuteen on tällä kertaa sisällytetty myös enemmän itsenäisen työskentelyn aikaa Zodiakin harjoitussalissa.

Kurssin lopuksi pidämme yleisölle avoimet ovet. Kurssi sopii niin omaa koreografista ajattelua vasta herätteleville kuin jo kokeneemmillekin tanssin harrastajille.

Perjantai-sunnuntai 21.-23.2., perjantaina klo 18-20.30, lauantai-sunnuntai klo 10-13, & torstaisin 27.2.-26.3. klo 18-20 sekä demoesitys pe 27.3. klo 18 alkaen
Ohjaaja: Janina Rajakangas
Paikka: Zodiak studio C4
Kesto: 9 krt / 21 h
Kurssimaksu: 180 euroa
Ilmoittautuminen 6.2. mennessä
Ilmoittautumislinkin löydät täältä.

Janina Rajakangas on Helsingissä ja Lontoossa työskentelevä koreografi ja esiintyjä. Janinan praktiikkaan olennaisena osana kuuluu opettaminen, hallitustyö sekä alan julkinen keskustelu. Hän on esitysradion perustajajäsen. Janina on koreografioinut muiden muassa teokset Over Your Fucking Body (työparina Neil Callaghan 2019), Kanarialintu (2018) ja Teini (2017). Esiintyjänä hän työskentelee lontoolaisten Frauke Requardtin, työpari Requardt & Rosenbergin ja Robert Clarkin kanssa. 

*****

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua sähköpostitse. Jos laskua tai kirjettä ei löydy sähköpostistasi niin muistathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä klo 18 mennessä sähköpostilla zodiak@zodiak.fi. Peruutuksesta peritään aina toimisto- ja hallintomaksu 10% kurssin hinnasta. Tarkista viimeinen peruutuspäivä yläpuolelta kurssitiedoista.

Akuuteissa sairaustapauksissa, ota yhteys Zodiakiin. Kurssimaksusta voi saada palautuksen vain kirjallisella lääkärintodistuksella.

Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös Smartumin kulttuuri- ja liikuntaseteleillä ja SmartumPay-sovelluksella sekä Edenredin virikeseteleillä ja MyEdenred -mobiilimaksuna. Kursseja ei ole mahdollista maksaa käteisellä tai pankki- / luottokortilla.

Lisätiedot ja tiedustelut: Tiia Kekäläinen, zodiak@zodiak.fi, p 041 319 8722 (arkisin klo 13-16)