Lähde mukaan kehittämään Cycle City -teosta. Cycle City on koreografi Kira Riikosen ja näyttelijä Tuukka Jukolan pyörällä ajaen avautuva taide-kokemus, joka levittäytyy ympäri Helsinkiä syksyllä 2021.

Työpajassa tutustutaan Cycle City -teoksen teemoihin, kokeillaan teoksen sisältöjä ja kehitetään konseptia tämän tiedon valossa.

Työpaja järjestetään kahtena peräkkäisenä viikonloppuna, joissa sisältö on identtinen. Voit siis osallistua yhteen lauantaihin ja yhteen sunnuntaihin. Tai vaikka kahdesti koko työpajaan. Osa työpajasta tapahtuu studio/sisätilassa, osa liikkuen ja polkupyöräillen kaupunkitilassa. Lisäksi työpajaan kuuluu erillinen palauteosio kahtena torstai-iltana, joista voi valita kumpaan osallistut.

Ilmoittaudu mukaan, mikäli olet kiinnostunut nykytaiteesta, kehollisuudesta ja/tai liikkumisesta, olet avoin uudelle ja valmis kokeilemaan, testaamaan ja antamaan palautetta kehitteillä olevasta konseptistamme.

Työpajaan tarvitset mukaan liikkumiseen soveltuvat vaatteet, vesipullon, polkupyörän ja pyöräilykypärän, kännykän ja seikkailumieltä.