Kurssilla heittäydytään niin oman kuin yksilöistä muodostuvan kollektiivin liikkeen virtaan. Tunnit rakentuvat kunkin tapaamisen erityiseen näkökulmaan virittävästä lämmittelystä, oman liikkeen etsimisestä erilaisien liiketehtävien kautta, päätyen erilaisiin ryhmässä liikkumisen harjoitteisiin. Leikkisyyden, uteliaisuuden ja hyvän musan läpi tutkaillaan sitä miten on mukava liikkua yksin ja miten on mukava liikkua yhdessä. Missä menee minun ja toisen välinen raja ja millaista liikettä meidän välillämme on?

Tiistaisin 7.5.-4.6. klo 18-19.30 (Huom! muuttunut)
Ohjaaja: Soili Huhtakallio
Paikka: Zodiak studio C4
Kesto 5 krt / 7,5 h
Kurssimaksu: 70 euroa
Ilmoittautuminen 7.4. mennessä.
Ilmoittautuminen täällä.

Soili Huhtakallio valmistui 2016 koreografian maisteriohjelmasta Teatterikorkeakoulusta. Hän on kiinnostunut ajattelun kehollisuudesta ja kulttuurisuudesta. Liikkumisen ja tanssin suhteen häntä inspiroi Gaga -tekniikka, astanga- ja hathajooga, autenttinen liike sekä BMC. Hän kuuntelee monenlaista musiiikkia teknosta Bachiin ja puhuu innostuessaan tosi nopeasti. Koreografina Huhtakallion työ on pyörinyt viime vuodet naisen kehon, tanssin ja uskonnon polttopisteissä eri tavoin. Hän toimii Energpriests:n taiteellisena johtajana ja pyrkii toiminnassaan luomaan dialogisia ajattelun ja jakamisen tiloja – feminismin hengessä toisten ja itsen kuuntelua jatkuvasti opetellen.

* * * * *

Varmista paikkasi kurssille ilmoittautumalla hyvissä ajoin. Kurssikirje ja -lasku lähetetään osallistujille heti ilmoittautumisajan umpeuduttua sähköpostitse. Jos laskua tai kirjettä ei löydy sähköpostistasi niin muistathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä klo 18 mennessä sähköpostilla elina.ruoho-kurola@zodiak.fi. Tarkista kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä ylempää tältä sivulta. Tämän jälkeen peruutuksesta peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

Zodiakin järjestämiä kursseja ja työpajoja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä (Smartum Oy) sekä virikeseteleillä (Edenred Oy). Voit maksaa seteleillä kurssin ensimmäisellä kerralla tai tuoda setelit Zodiakin toimistoon sen aukioloaikoina (arkisin klo 11-16). Kursseja ei ole mahdollista maksaa käteisellä.

Lisätiedot ja tiedustelut: Elina Ruoho-Kurola, elina.ruoho-kurola@zodiak.fi, p. 050 587 0470 (arkisin klo 11-16)